Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Komunikacioni rrugor. Show all posts
Showing posts with label Komunikacioni rrugor. Show all posts

Përmendni disa disa mjete transportuese të komunikacionit rrugor ?

Përmendni disa disa mjete transportuese të komunikacionit rrugor ? 

Automjetet që e bëjnë transportin rrugor janë: 

 • Veturat e udhëtarve 
• Autobusët dhe 
• Kamionët
Përmendni disa disa mjete transportuese të komunikacionit rrugor ? 

Automjetet që e bëjnë transportin rrugor janë: 

 • Veturat e udhëtarve 
• Autobusët dhe 
• Kamionët

Namazi

Syzat