Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Alpet Shqiptare. Show all posts
Showing posts with label Alpet Shqiptare. Show all posts

Cilat janë malet më të larta në Ballkan ?

Malet më të larta në Ballkan janë Alpet Shqiptare dhe kanë 13 maje me mbi 2.500 metra lartësi dhe sipërfaqe 2.240 km.

malet me te lartya ne Ballkan cilat jane, mali me i larte ne Ballkan, sa maje i ka, sa metra i ka, sa eshte lartesia e alpeve shqiptare, sa eshte siperfaqja e maleve te larta ne ballkan
Malet më të larta në Ballkan janë Alpet Shqiptare dhe kanë 13 maje me mbi 2.500 metra lartësi dhe sipërfaqe 2.240 km.

malet me te lartya ne Ballkan cilat jane, mali me i larte ne Ballkan, sa maje i ka, sa metra i ka, sa eshte lartesia e alpeve shqiptare, sa eshte siperfaqja e maleve te larta ne ballkan

Namazi

Syzat