Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Hiperemia pasive

Çka është hiperemia dhe si shkaktohet ?

 Çka është hiperemia dhe si shkaktohet ? Hiperemia është sasia e tepërt e gjakut në ndonjë ind apo organ.  Mund të paraqitet për shkak të vazodilatimit (hiperemia aktive) apo zvogëlimit të qarkullimit venoz (hiperemia pasive apo kongjestioni).  ceshte hiperemia, qka osht hiperemia, c'eshte hiperemia, cfare eshte hiperemia, çeshte hiperemia, shkaktaret e hiperemise, cilet jane shkaktaret e hiperemise, qka osht kongjestioni, qka osht hiperemia aktive, cfare eshte kongjestioni, hiperemia shqip, hiperemi shqip, kuptimi i hiperemise

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more