Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Zgjedhimi i foljes

Zgjedhimi i foljes

  Zgjedhimi i foljes Folja ka tri zgjedhime: • Zgjedhimi i parë, i cili mbaron me (J); • Zgjedhimi i dytë, i cili mbaron me bashkëtingëllore; • Zgjedhimi i tretë, i cili mbaron me zanore. folja zgjedhimi,zgjedimi i foljes,folja dhe zgjedhimi,zgjedhimi i foljes,folja e zgjedhuar,zgjedimi folja,folja ne zgjedhimi,sa zgjedhime i ka folja,zgjedhimet e foljes,folja zgjedhimet,cilat jane zgjedhimet e foljes 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more