Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kuize. Show all posts
Showing posts with label Kuize. Show all posts

Kuizi nga mjekësia ''Rapitful Medika''Ky është një kuiz nga mjekësia. Testoni njohuritë tuaja në lëndët mjekësore paraklinike dhe klinike apo mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur. Kuizi do të freskohet vazhdimisht me pyetje të reja.

Edhe ju mund të dërgoni pyetje.

Dërgo pyetje të këtë email: adrapitful@hotmail.com

Nëse dëshironi të merrni njoftime për freskimet e kuizit atëherë bashkohuni në grupin në facebook:

https://www.facebook.com/groups/rapitfulmedika/


Nëse dëshironi ta luani edhe kuizin tjetër enciklopedik kliko mbi: Kush do të bëhet yll
Ky është një kuiz nga mjekësia. Testoni njohuritë tuaja në lëndët mjekësore paraklinike dhe klinike apo mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur. Kuizi do të freskohet vazhdimisht me pyetje të reja.

Edhe ju mund të dërgoni pyetje.

Dërgo pyetje të këtë email: adrapitful@hotmail.com

Nëse dëshironi të merrni njoftime për freskimet e kuizit atëherë bashkohuni në grupin në facebook:

https://www.facebook.com/groups/rapitfulmedika/


Nëse dëshironi ta luani edhe kuizin tjetër enciklopedik kliko mbi: Kush do të bëhet yll


Kuizi ''Kush do të bëhet yll''


Ky është një kuiz enciklopedik. Kjo është versioni i 3 i këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në diturinë enciklopedike ose mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur.

Kuizi do të freskohet vazhdimisht me pyetje të reja. 

Nëse dëshironi që pyetjet tuaja të jenë në këtë kuiz atëherë mund ti dërgoni në këtë email: adrapitful@hotmail.com  dhe ne do ti vendosim në bazën e të dhënave të këtij kuizi me emrin tuaj: Psh: Pyetje nga: Emri dhe mbiemri juaj.

Nëse dëshironi të njoftoheni vazhdimisht për freskimin e këtij kuizi atëherë bashkohuni në grupin në facebook: Kliko këtu

Nëse dëshironi ta luani edhe kuizin enciklopedik mjekësor kliko mbi:  Rapitful Medika

Nëse nuk ju hapet kuizi atëherë shkarkoni programin nga kjo faqe:Adobe Flash Player


Freskimi i fundit i kuizit: 10 shtator 2014


Ky është një kuiz enciklopedik. Kjo është versioni i 3 i këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në diturinë enciklopedike ose mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur.

Kuizi do të freskohet vazhdimisht me pyetje të reja. 

Nëse dëshironi që pyetjet tuaja të jenë në këtë kuiz atëherë mund ti dërgoni në këtë email: adrapitful@hotmail.com  dhe ne do ti vendosim në bazën e të dhënave të këtij kuizi me emrin tuaj: Psh: Pyetje nga: Emri dhe mbiemri juaj.

Nëse dëshironi të njoftoheni vazhdimisht për freskimin e këtij kuizi atëherë bashkohuni në grupin në facebook: Kliko këtu

Nëse dëshironi ta luani edhe kuizin enciklopedik mjekësor kliko mbi:  Rapitful Medika

Nëse nuk ju hapet kuizi atëherë shkarkoni programin nga kjo faqe:Adobe Flash Player


Freskimi i fundit i kuizit: 10 shtator 2014

Kuizi Autoshkolla - Testi 1


Ky është një Kuiz nga Autoshkolla. Kuizi përmban 30 pyetje. Secila pyetje ka 3 ose 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja ose mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur.

Përgjigju në pyetjet që shfaqen në këtë kuiz.
Kuize nga Autoshkolla, Autoshkolla Kuize, Teste nga Autoshkolla, Autoshkolla teste, Testet e autoshkollës, Autoshkolla teste, Teste për autoshkolla, Testet e reja të autoshkollës, Autoshkolla Kuize, Kuize nga Autoshkolla online, Autoshkolla kuize shqip, Testi provues autoshkolla, autoshkolla testet e reja, Test autoshkolla b, Testet autoshkolles shqip, Testet e autoshkolles me te reja, Testet e autoshkolles b, Ministria e infrastruktures testet e autoshkolles, Ministria Testet e autoshkolles, Quizzes by Driving, Driving quizzes, tests of Driving, Driving tests, tests of driving school, Driving tests, tests for driving schools, tests new driving school, Driving quizzes, online quizzes from Driving, Driving quizzes Classifieds, test pilot driving school, driving school tests new, Test Driving b driving school English tests, tests with new driving school, driving school tests b, Ministry of infrastructure tests driving school, driving school tests Ministry, Quizzes von Fahren, Fahren Tests, Prüfungen von Fahren, Fahrtests, Tests von Fahrschule, Fahrtests, Tests für Fahrschulen, testet neue Fahrschule, Fahren Quiz, Online-Tests aus Fahren, Fahren Quiz Kleinanzeigen, Testpilot Fahrschule, Fahrschultests neue Test-Fahr b Fahrschule Englischtests, Tests mit neuen Fahrschule, Fahrschule Tests b, Ministerium für Infrastruktur Tests Fahrschule, Fahrschule Tests Ministerium,

Ky është një Kuiz nga Autoshkolla. Kuizi përmban 30 pyetje. Secila pyetje ka 3 ose 4 opcione, ku vetëm njëri opcion është i saktë. Testoni njohuritë tuaja ose mësoni ato gjëra që nuk i keni ditur.

Përgjigju në pyetjet që shfaqen në këtë kuiz.
Kuize nga Autoshkolla, Autoshkolla Kuize, Teste nga Autoshkolla, Autoshkolla teste, Testet e autoshkollës, Autoshkolla teste, Teste për autoshkolla, Testet e reja të autoshkollës, Autoshkolla Kuize, Kuize nga Autoshkolla online, Autoshkolla kuize shqip, Testi provues autoshkolla, autoshkolla testet e reja, Test autoshkolla b, Testet autoshkolles shqip, Testet e autoshkolles me te reja, Testet e autoshkolles b, Ministria e infrastruktures testet e autoshkolles, Ministria Testet e autoshkolles, Quizzes by Driving, Driving quizzes, tests of Driving, Driving tests, tests of driving school, Driving tests, tests for driving schools, tests new driving school, Driving quizzes, online quizzes from Driving, Driving quizzes Classifieds, test pilot driving school, driving school tests new, Test Driving b driving school English tests, tests with new driving school, driving school tests b, Ministry of infrastructure tests driving school, driving school tests Ministry, Quizzes von Fahren, Fahren Tests, Prüfungen von Fahren, Fahrtests, Tests von Fahrschule, Fahrtests, Tests für Fahrschulen, testet neue Fahrschule, Fahren Quiz, Online-Tests aus Fahren, Fahren Quiz Kleinanzeigen, Testpilot Fahrschule, Fahrschultests neue Test-Fahr b Fahrschule Englischtests, Tests mit neuen Fahrschule, Fahrschule Tests b, Ministerium für Infrastruktur Tests Fahrschule, Fahrschule Tests Ministerium,

Lojra dhe Kuize

Shkarko Lojra dhe Kuize

Kliko mbi titullin e lojës apo kuizit

Pastaj për çdo lojë apo kuiz keni këto opcione sikur në foto 

Tek opcioni embed code mund ta merrni kodin e lojës dhe ta postoni në blogun apo faqen tënde. Tek opcioni download zip package mund ta shkarkoni lojën në kompjuterin tuaj, si dhe tek opcioni post game to my site është opcion nëse e keni të lidhur faqen me kompaninë përkatëse.

Kuize nga Anatomia

Anatomia e këmbës - Pjesa e parë
Muret e kanalit inguinal
Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë
Nervat kranial apo nervat e kokës
Organet e Njeriut
Human Anatomy & Physiology - part one
Human Anatomy and Physiology - part two

Kuize nga Gjuha Angleze


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e parë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e dytë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e tretë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e katërt
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e katërt
Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha angleze
Ditët e javës në gjuhën angleze
Muajt e vitit në gjuhën angleze 
Stinët e vitit në gjuhën angleze
Emrat e pemëve në gjuhën angleze
Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë
Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë
Bathroom- Anglisht
Numrat anglisht nga 1 deri 10
Kuiz anglisht për klasën e 6


Kuize nga Gjuha Gjermane

Kuizi Gjuha gjermane - Pjesa e parë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e parë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e katërt
Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha gjermane
Emrat e pemëve në gjuhën gjermane
Bathroom - GjermanishtKuize nga Gjuha dhe Letërsia Shqipe dhe e huaj

Gjuha shqipe - Pjesa e parë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e parë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dytë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tretë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e katërt
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e pestë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e gjashtë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e shtatë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tetë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e nëntë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dhjetë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 11
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 12
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 13
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 14
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 15
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16
Kuizi ''Veprat letrare''
Kuizi ''Shkolla ime''Kuize nga Biologjia

Kuizi Biologjia - pjesa e parë
Kuizi Biologjia - pjesa e dytë
Kuizi Biologjia - pjesa e tretë
Kuizi Biologjia - pjesa e katërt
Kuizi Biologjia - pjesa e pestë
Kuizi Biologjia - pjesa e gjashtë
Kuizi Biologjia - pjesa e shtatë
Kuizi Biologjia - pjesa e tetë
Kuizi Biologjia - pjesa e nëntë
Kuizi Biologjia - pjesa e dhjetë 
Kuizi Biologjia - pjesa e 11
Kuizi Biologjia - Pjesa e 12
Kuizi Biologjia - pjesa e 13
Kuizi Biologjia - pjesa e 14
Kuizi Biologjia - pjesa e 15
Kuizi Biologjia - pjesa e 16
Kuiz nga Biologjia 6
Introduction to Biology
Photosynthesis
Quiz about cells
Cell Structure and Function
Chromosomes
DNA QuizKuize nga Fizika

Kuizi Fizika - Pjesa e parë
Kuizi Fizika - pjesa e dytë
Kuizi Fizika - pjesa e tretë
Kuizi Fizika - pjesa e katërt
Kuizi Fizika - pjesa e pestë 
Kuizi Fizika - pjesa e gjashtë
Kuizi Fizika - pjesa e shtatë
Kuizi Fizika - pjesa e tetë
Kuizi Fizika - pjesa e nëntë
Kuize nga Historia

Kuizi Historia - Pjesa e parë


Kuize nga Informatika

Kuizi Informatika - Pjesa e parë
Kuize nga Kimia
 
Kuizi Kimia - pjesa e parë
Kuizi Kimia - pjesa e dytë
Kuizi Kimia - pjesa e tretë
Kuizi Kimia - pjesa e katërt
Kuizi Kimia - pjesa pestë
Kuizi Kimia - pjesa gjashtë
Kuizi Kimia - pjesa e shtatë
Kuizi Kimia - pjesa e tetë
Kuizi Kimia - Pjesa e nëntë
Kuizi Kimia - Pjesa e dhjetë
Kuizi Kimia - Pjesa e 11
Kuizi Kimia - Pjesa e 12
Kuizi Kimia - Pjesa e 13
Kuizi Kimia - Pjesa e 14
Kuizi Kimia - Pjesa e 15
Alumini - Kuiz nga Kimia
Bakri - Kuiz nga Kimia
Hekuri - Kuiz nga Kimia
Kalciumi - Kuiz nga Kimia
Natriumi - Kuiz nga Kimia
Plumbi - Kuiz nga Kimia
Zinku - Kuiz nga Kimia
Chemical bonds Water, pH and Macromolecules - part one
Water, pH and Macromolecules - part two
Water, pH and Macromolecules - part three


Kuize nga Matematika


Kuizi Matematika - pjesa e parë
Kuizi Matematika - pjesa e dytë
Kuizi Matematika - pjesa e tretë
Kuizi Matematika - pjesa e katërt
Kuizi Matematika - pjesa e pestë
Kuizi Matematika - pjesa e gjashtë
Kuizi Matematika - pjesa e shtatë
Kuizi Matematika - pjesa e tetë
Kuizi shumëzimi me 1
Kuizi shumëzimi me 2
Kuizi shumëzimi me 3
Kuizi shumëzimi me 4
Kuizi shumëzimi me 5
Kuizi shumëzimi me 6
Kuizi shumëzimi me 7
Kuizi shumëzimi me 8
Kuizi shumëzimi me 9
Kuizi shumëzimi me 10Kuize nga Pediatria

Pediatrics - Part One
Pediatrics - Part Two
 Pediatrics - Part Three
Pediatrics - Part Four
Pediatrics - Part FiveKuize nga Autoshkolla

Shenjat e komunikacionit
Shenjat e komunikacionit - Pjesa e dytë
Shenjat e komunikacionit - Pjesa e tretë


Kuize nga Gjeografia

Albania Quiz
Kryeqytetet - Pjesa e parë
Kryeqytetet Ballkanike
The Country Map Quiz
The Map Quiz
Where is ?
Label the Continents
Label the Earth's Oceans
Flamujt e shteteve të Ballkanit
Rocks Quiz
Balkan Peninsula Flags
Brazil Quiz
Capital cities of Balkan Peninsula
Kuiz për Australinë
Natural disasters

Lojra

AutoRapitful
Rapitfulshot
Sheep Dash
Ferizaj City - Jigsaw Puzzle
Flag of Albania Jigsaw Puzzle
Flag of Kosovo Jigsaw Puzzle
Fruit smash
Gjilan City - Jigsaw Puzzle
Hashim Thaqi-Gjarperi
Newborn - Jigsaw Puzzle

Kuize Diturie

Milioneri
Kuizi ''Enciklopedia''
Kuizi Islam(Ehli Sunnet Kuiz)
Scientific methods
E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë
Energy Quiz
Examples of ECGs
Kliko mbi titullin e lojës apo kuizit

Pastaj për çdo lojë apo kuiz keni këto opcione sikur në foto 

Tek opcioni embed code mund ta merrni kodin e lojës dhe ta postoni në blogun apo faqen tënde. Tek opcioni download zip package mund ta shkarkoni lojën në kompjuterin tuaj, si dhe tek opcioni post game to my site është opcion nëse e keni të lidhur faqen me kompaninë përkatëse.

Kuize nga Anatomia

Anatomia e këmbës - Pjesa e parë
Muret e kanalit inguinal
Kuiz nga Anatomia - Sistemi nervor qendror - Pjesa e parë
Nervat kranial apo nervat e kokës
Organet e Njeriut
Human Anatomy & Physiology - part one
Human Anatomy and Physiology - part two

Kuize nga Gjuha Angleze


Kuizi Gjuha angleze - pjesa e parë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e dytë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e tretë
Kuizi Gjuha angleze - pjesa e katërt
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze - Pjesa e katërt
Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha angleze
Ditët e javës në gjuhën angleze
Muajt e vitit në gjuhën angleze 
Stinët e vitit në gjuhën angleze
Emrat e pemëve në gjuhën angleze
Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e parë
Pjesët e trupit - Anglisht - Pjesa e dytë
Bathroom- Anglisht
Numrat anglisht nga 1 deri 10
Kuiz anglisht për klasën e 6


Kuize nga Gjuha Gjermane

Kuizi Gjuha gjermane - Pjesa e parë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e parë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën gjermane - Pjesa e katërt
Shtëpia dhe orenditë - Kuiz nga gjuha gjermane
Emrat e pemëve në gjuhën gjermane
Bathroom - GjermanishtKuize nga Gjuha dhe Letërsia Shqipe dhe e huaj

Gjuha shqipe - Pjesa e parë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e parë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dytë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tretë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e katërt
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e pestë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e gjashtë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e shtatë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tetë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e nëntë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dhjetë
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 11
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 12
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 13
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 14
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 15
Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e 16
Kuizi ''Veprat letrare''
Kuizi ''Shkolla ime''Kuize nga Biologjia

Kuizi Biologjia - pjesa e parë
Kuizi Biologjia - pjesa e dytë
Kuizi Biologjia - pjesa e tretë
Kuizi Biologjia - pjesa e katërt
Kuizi Biologjia - pjesa e pestë
Kuizi Biologjia - pjesa e gjashtë
Kuizi Biologjia - pjesa e shtatë
Kuizi Biologjia - pjesa e tetë
Kuizi Biologjia - pjesa e nëntë
Kuizi Biologjia - pjesa e dhjetë 
Kuizi Biologjia - pjesa e 11
Kuizi Biologjia - Pjesa e 12
Kuizi Biologjia - pjesa e 13
Kuizi Biologjia - pjesa e 14
Kuizi Biologjia - pjesa e 15
Kuizi Biologjia - pjesa e 16
Kuiz nga Biologjia 6
Introduction to Biology
Photosynthesis
Quiz about cells
Cell Structure and Function
Chromosomes
DNA QuizKuize nga Fizika

Kuizi Fizika - Pjesa e parë
Kuizi Fizika - pjesa e dytë
Kuizi Fizika - pjesa e tretë
Kuizi Fizika - pjesa e katërt
Kuizi Fizika - pjesa e pestë 
Kuizi Fizika - pjesa e gjashtë
Kuizi Fizika - pjesa e shtatë
Kuizi Fizika - pjesa e tetë
Kuizi Fizika - pjesa e nëntë
Kuize nga Historia

Kuizi Historia - Pjesa e parë


Kuize nga Informatika

Kuizi Informatika - Pjesa e parë
Kuize nga Kimia
 
Kuizi Kimia - pjesa e parë
Kuizi Kimia - pjesa e dytë
Kuizi Kimia - pjesa e tretë
Kuizi Kimia - pjesa e katërt
Kuizi Kimia - pjesa pestë
Kuizi Kimia - pjesa gjashtë
Kuizi Kimia - pjesa e shtatë
Kuizi Kimia - pjesa e tetë
Kuizi Kimia - Pjesa e nëntë
Kuizi Kimia - Pjesa e dhjetë
Kuizi Kimia - Pjesa e 11
Kuizi Kimia - Pjesa e 12
Kuizi Kimia - Pjesa e 13
Kuizi Kimia - Pjesa e 14
Kuizi Kimia - Pjesa e 15
Alumini - Kuiz nga Kimia
Bakri - Kuiz nga Kimia
Hekuri - Kuiz nga Kimia
Kalciumi - Kuiz nga Kimia
Natriumi - Kuiz nga Kimia
Plumbi - Kuiz nga Kimia
Zinku - Kuiz nga Kimia
Chemical bonds Water, pH and Macromolecules - part one
Water, pH and Macromolecules - part two
Water, pH and Macromolecules - part three


Kuize nga Matematika


Kuizi Matematika - pjesa e parë
Kuizi Matematika - pjesa e dytë
Kuizi Matematika - pjesa e tretë
Kuizi Matematika - pjesa e katërt
Kuizi Matematika - pjesa e pestë
Kuizi Matematika - pjesa e gjashtë
Kuizi Matematika - pjesa e shtatë
Kuizi Matematika - pjesa e tetë
Kuizi shumëzimi me 1
Kuizi shumëzimi me 2
Kuizi shumëzimi me 3
Kuizi shumëzimi me 4
Kuizi shumëzimi me 5
Kuizi shumëzimi me 6
Kuizi shumëzimi me 7
Kuizi shumëzimi me 8
Kuizi shumëzimi me 9
Kuizi shumëzimi me 10Kuize nga Pediatria

Pediatrics - Part One
Pediatrics - Part Two
 Pediatrics - Part Three
Pediatrics - Part Four
Pediatrics - Part FiveKuize nga Autoshkolla

Shenjat e komunikacionit
Shenjat e komunikacionit - Pjesa e dytë
Shenjat e komunikacionit - Pjesa e tretë


Kuize nga Gjeografia

Albania Quiz
Kryeqytetet - Pjesa e parë
Kryeqytetet Ballkanike
The Country Map Quiz
The Map Quiz
Where is ?
Label the Continents
Label the Earth's Oceans
Flamujt e shteteve të Ballkanit
Rocks Quiz
Balkan Peninsula Flags
Brazil Quiz
Capital cities of Balkan Peninsula
Kuiz për Australinë
Natural disasters

Lojra

AutoRapitful
Rapitfulshot
Sheep Dash
Ferizaj City - Jigsaw Puzzle
Flag of Albania Jigsaw Puzzle
Flag of Kosovo Jigsaw Puzzle
Fruit smash
Gjilan City - Jigsaw Puzzle
Hashim Thaqi-Gjarperi
Newborn - Jigsaw Puzzle

Kuize Diturie

Milioneri
Kuizi ''Enciklopedia''
Kuizi Islam(Ehli Sunnet Kuiz)
Scientific methods
E pabesueshme por e vërtetë - pjesa e parë
Energy Quiz
Examples of ECGs

Lojrat dhe Kuizet e fundit

Lojrat dhe Kuizet e fundit

Kliko mbi titullin që ju intereson


Lojrat dhe Kuizet e fundit

Kliko mbi titullin që ju intereson


Autoshkolla

Autoshkolla


Mjafton te klikoni mbi titullin e tyre dhe do tju shfaqen te dhenat.


Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e parë

Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e dytë

Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e tretë

Testet e Autoshkollave online

Autoshkolla test - Pyetje me përgjigje për patent shofer


komunikacioni, shenja e komunikacionit, sinjalet ndriquese, autoshkolla testi b, teste per autoshkolle, test autoshkolla, programi i autoshkolles,libri i autoshkolles, autoshkolla, shenjat ne komunikacioni, rregullat e trafikut, rregullat ne trafik
Autoshkolla


Mjafton te klikoni mbi titullin e tyre dhe do tju shfaqen te dhenat.


Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e parë

Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e dytë

Kuizi shenjat e komunikacionit - Pjesa e tretë

Testet e Autoshkollave online

Autoshkolla test - Pyetje me përgjigje për patent shofer


komunikacioni, shenja e komunikacionit, sinjalet ndriquese, autoshkolla testi b, teste per autoshkolle, test autoshkolla, programi i autoshkolles,libri i autoshkolles, autoshkolla, shenjat ne komunikacioni, rregullat e trafikut, rregullat ne trafik

Kuizi Biologjia -pjesa e parë

Ky eshte nje kuiz nga Biologjia.Pjesa e pare permban 20 pyetje te ndryshme nga Biologjia.Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise.  Biologjia, Kuiz nga Biologjia, Biologjia kuiz, testet e matures biologji, Biologjia testet e semimatures, biologji teste shqip, Biology Quiz, Kuiz biologji, Biologjia kuiz, kuiz nga biologjia, biologjia online kuiz, kuize nga Biologjia, biologjia online, luaj kuize nga biologjia, biologji kuize shqip,
Ky eshte nje kuiz nga Biologjia.Pjesa e pare permban 20 pyetje te ndryshme nga Biologjia.Pra testoni njohurite tuaja se sa dini rreth biologjise.  Biologjia, Kuiz nga Biologjia, Biologjia kuiz, testet e matures biologji, Biologjia testet e semimatures, biologji teste shqip, Biology Quiz, Kuiz biologji, Biologjia kuiz, kuiz nga biologjia, biologjia online kuiz, kuize nga Biologjia, biologjia online, luaj kuize nga biologjia, biologji kuize shqip,

Kuize dhe Lojra të ndryshme

Kliko mbi titullin e kuizit apo lojës që dëshironi ta luaniKryeqytetet Ballkanike
 


Flamujt e shteteve të Ballkanit


Where is ? - Kuiz nga Gjeografia


Kuizi ''Kush do të bëhet milioner'' - Kuiz diturie


Kuizi Islam(Ehli Sunnet) - Kuize diturie


Hashim Thaçi-Gjarpëri 1.0 - Lojra me personalitete


Kuizi ''Enciklopedia'' - Kuiz rreth diturive enciklopedike


The Map Quiz - Lojë nga Gjeografia - Lojra për kontinentet


The country maps quiz - Lojë nga Gjeografia -Loje me hartë


Fruit smash - Lojë me fruta apo pemë


Rapitfulshot- lojë me gjuajtje-Shooting game


How fast are your reactions ? - Lojë me dele - Testo reflekset e tua


Photosynthesis - Kuiz për fotosintezën - Kuiz nga Biologjia


Natural disaster - Kuiz për fatkeqësitë natyrore - Kuiz nga Gjeografia


DNA Quiz- Kuiz për ADN - Kuiz nga Biologjia


Scientific methods- Kuiz per metodat shkencore


Chemical bonds- Lidhjet kimike- Kuiz nga Kimia


Kuizi '' Veprat letrare '' - Kuiz nga Letërsia


Quiz about cells- Kuiz për qelizat - Kuiz nga Biologjia


Label the Continents- Kuiz për kontinentet - Kuiz nga Gjeografia


Label the Earth's Oceans - Kuiz për oqeanet e Botës


Energy Quiz - Kuiz për energjinë


Kuizi shumëzimi me 1 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 2 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 3 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 4 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 5 - Kuiz nga Matematika
 


Kuizi shumëzimi me 6 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 7 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 8 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 9 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 10 - Kuiz nga Matematika 

 

Kuizi shkollor ''Shkolla ime''


Rocks Quiz - Kuiz per gurët dhe shkembinjët


Muret e kanalit inguinal - Kuiz nga Anatomia


Balkan Peninsula Flags- Flamujt e Gadishullit Ballkanik


Autorapitful-loje me veture


Kliko mbi titullin e kuizit apo lojës që dëshironi ta luaniKryeqytetet Ballkanike
 


Flamujt e shteteve të Ballkanit


Where is ? - Kuiz nga Gjeografia


Kuizi ''Kush do të bëhet milioner'' - Kuiz diturie


Kuizi Islam(Ehli Sunnet) - Kuize diturie


Hashim Thaçi-Gjarpëri 1.0 - Lojra me personalitete


Kuizi ''Enciklopedia'' - Kuiz rreth diturive enciklopedike


The Map Quiz - Lojë nga Gjeografia - Lojra për kontinentet


The country maps quiz - Lojë nga Gjeografia -Loje me hartë


Fruit smash - Lojë me fruta apo pemë


Rapitfulshot- lojë me gjuajtje-Shooting game


How fast are your reactions ? - Lojë me dele - Testo reflekset e tua


Photosynthesis - Kuiz për fotosintezën - Kuiz nga Biologjia


Natural disaster - Kuiz për fatkeqësitë natyrore - Kuiz nga Gjeografia


DNA Quiz- Kuiz për ADN - Kuiz nga Biologjia


Scientific methods- Kuiz per metodat shkencore


Chemical bonds- Lidhjet kimike- Kuiz nga Kimia


Kuizi '' Veprat letrare '' - Kuiz nga Letërsia


Quiz about cells- Kuiz për qelizat - Kuiz nga Biologjia


Label the Continents- Kuiz për kontinentet - Kuiz nga Gjeografia


Label the Earth's Oceans - Kuiz për oqeanet e Botës


Energy Quiz - Kuiz për energjinë


Kuizi shumëzimi me 1 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 2 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 3 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 4 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 5 - Kuiz nga Matematika
 


Kuizi shumëzimi me 6 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 7 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 8 - Kuiz nga Matematika

 

Kuizi shumëzimi me 9 - Kuiz nga Matematika


Kuizi shumëzimi me 10 - Kuiz nga Matematika 

 

Kuizi shkollor ''Shkolla ime''


Rocks Quiz - Kuiz per gurët dhe shkembinjët


Muret e kanalit inguinal - Kuiz nga Anatomia


Balkan Peninsula Flags- Flamujt e Gadishullit Ballkanik


Autorapitful-loje me veture


Kuize shumëzimi nga 1 deri 10


Kliko mbi titullin (kuizin) që ju intereson


Shumëzimi me 1

Shumëzimi me 2

Shumëzimi me 3

Shumëzimi me 4

Shumëzimi me 5

Shumëzimi me 6

Shumëzimi me 7

Shumëzimi me 8 

Shumëzimi me 9

Shumëzimi me 10

Kuize shumezimi, shumezimi kuize, kuize per shumezimin, shumezimi kuiz 


Kliko mbi titullin (kuizin) që ju intereson


Shumëzimi me 1

Shumëzimi me 2

Shumëzimi me 3

Shumëzimi me 4

Shumëzimi me 5

Shumëzimi me 6

Shumëzimi me 7

Shumëzimi me 8 

Shumëzimi me 9

Shumëzimi me 10

Kuize shumezimi, shumezimi kuize, kuize per shumezimin, shumezimi kuiz 

Kuizi '' Mjekësia paraklinike dhe klinike ''


Kuizi '' Mjekësia paraklinike dhe klinike '' është një kuiz apo test elektronik që përmban pyetje nga lëndët e ndryshme mjekësore.

Para se t'a luani kuizin ju këshilloj të mos e përdorni gogle.com për të gjetur përgjigjet e sakta sepse mbase mund t'i gjeni përgjigjet por vetëm se do ta mashtroni veten sepse ju nuk i dini përgjigjet e sakta por i dinte gogle.com

Pra edhe nëse gaboni në përgjigjet e sakta prap se prap është më mirë të gabosh që të bën të mësosh se sa të mos gabosh(duke e shfrytëzuar gogle.com) e duke gënjyer veten se jeni duke ditur.

Për ata/ato që nuk e kanë të instaluar flash player...linku për shkarkim është ky http://get.adobe.com/flashplayer/

Tani kuizi ka 215 pyetje.  
Kur të kontrolloni testin përdorni shigjetat  ←  

Do të shtohen pyetje të reja vazhdimisht kështuqë na vizitoni prap ju edhe mund ta ruani këtë faqe duke shtypur CTRL+ D dhe më pastaj ta vizitoni prap me vetëm një klikim.

Instruksionet: Fillimisht kliko fillo pastaj shfaqet pyetja me përgjigjet përkatëse kliko mbi pergjigjen qe mendoni se eshte e sakte dhe pastaj kliko paraqit. 

Për momentin ky kuiz në bazën e të dhënave përmban 215 pyetje të lëndëve të ndryshme mjekësore.

Çdo ditë do të shtojmë pyetje të reja.Çdo herë që e luani kuizin përzgjedhen 10 pyetje në mënyrë automatike.Pastaj nëse e luani për herën e dytë përzgjidhen edhe 10 pyetje të tjera por që përzihen(mund të përsëritet ndonjë pyetje por gjithsesi renditja e përgjigjes së saktë ndryshohet automatikisht).

Me shtimin e pyetjeve të reja përsëritja e pyetjeve do të minimizohet sepse përzgjedhësi pyetjeve do të ketë hapësirë më të madhe dhe zgjedhje më të mëdha në dispozicion.
 

Ky është një kuiz i cili përmban pyetje të shumta nga lëndët e ndryshme mjekësore.

Për çdo lojë shfaqen 10 pyetje që janë të ndryshme dhe herën tjetër janë poashtu të ndryshme dhe do të mundohemi që ta pasurojmë me pyetje sa më të shumta që në këtë mënyrë edhe të jetë më i veçantë.

Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë klikoni F5 në tastierën tuaj dhe pastaj kliko fillo për ta luajtur përsëri.

Shpresoj dhe besoj se do t'ju pëlqej.

Për çdo sygjerim, kritikë apo diçka tjetër rreth kuizit na shkruani në këtë email:

adrapitful@hotmail.com

Ose mund të shkruani edhe në komente.

Nëse keni përpiluar ndonjë pyetje dhe dëshironi që ajo pyetje të jetë në këtë kuiz atëherë dërgoni pyetjet e juaja në adrapitful@hotmail.com të tregoni përgjigjen e saktë dhe sapo ta bëjmë verifikimin e saj ne do ta paraqesin në përditësimin e rradhës së bashku me emrin e përpiluesit/përpilueses.

Nëse ju dëshironi ta mbështesni këtë kuiz atëherë ju mund ta bëni fare thjeshtë mjafton klikimi në reklama.Pra kliko në reklama dhe ndihmo që ky kuiz të jetë sa më i mirë.


Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë kliko F5


 Kuize mjekesore, kuiz nga mjekesia, mjekesi dhe shkence, kuizi mjekesor, mjekesi shkence kuizi, kuizi, pytje dhe pergjigje nga mjekesia

Kuizi '' Mjekësia paraklinike dhe klinike '' është një kuiz apo test elektronik që përmban pyetje nga lëndët e ndryshme mjekësore.

Para se t'a luani kuizin ju këshilloj të mos e përdorni gogle.com për të gjetur përgjigjet e sakta sepse mbase mund t'i gjeni përgjigjet por vetëm se do ta mashtroni veten sepse ju nuk i dini përgjigjet e sakta por i dinte gogle.com

Pra edhe nëse gaboni në përgjigjet e sakta prap se prap është më mirë të gabosh që të bën të mësosh se sa të mos gabosh(duke e shfrytëzuar gogle.com) e duke gënjyer veten se jeni duke ditur.

Për ata/ato që nuk e kanë të instaluar flash player...linku për shkarkim është ky http://get.adobe.com/flashplayer/

Tani kuizi ka 215 pyetje.  
Kur të kontrolloni testin përdorni shigjetat  ←  

Do të shtohen pyetje të reja vazhdimisht kështuqë na vizitoni prap ju edhe mund ta ruani këtë faqe duke shtypur CTRL+ D dhe më pastaj ta vizitoni prap me vetëm një klikim.

Instruksionet: Fillimisht kliko fillo pastaj shfaqet pyetja me përgjigjet përkatëse kliko mbi pergjigjen qe mendoni se eshte e sakte dhe pastaj kliko paraqit. 

Për momentin ky kuiz në bazën e të dhënave përmban 215 pyetje të lëndëve të ndryshme mjekësore.

Çdo ditë do të shtojmë pyetje të reja.Çdo herë që e luani kuizin përzgjedhen 10 pyetje në mënyrë automatike.Pastaj nëse e luani për herën e dytë përzgjidhen edhe 10 pyetje të tjera por që përzihen(mund të përsëritet ndonjë pyetje por gjithsesi renditja e përgjigjes së saktë ndryshohet automatikisht).

Me shtimin e pyetjeve të reja përsëritja e pyetjeve do të minimizohet sepse përzgjedhësi pyetjeve do të ketë hapësirë më të madhe dhe zgjedhje më të mëdha në dispozicion.
 

Ky është një kuiz i cili përmban pyetje të shumta nga lëndët e ndryshme mjekësore.

Për çdo lojë shfaqen 10 pyetje që janë të ndryshme dhe herën tjetër janë poashtu të ndryshme dhe do të mundohemi që ta pasurojmë me pyetje sa më të shumta që në këtë mënyrë edhe të jetë më i veçantë.

Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë klikoni F5 në tastierën tuaj dhe pastaj kliko fillo për ta luajtur përsëri.

Shpresoj dhe besoj se do t'ju pëlqej.

Për çdo sygjerim, kritikë apo diçka tjetër rreth kuizit na shkruani në këtë email:

adrapitful@hotmail.com

Ose mund të shkruani edhe në komente.

Nëse keni përpiluar ndonjë pyetje dhe dëshironi që ajo pyetje të jetë në këtë kuiz atëherë dërgoni pyetjet e juaja në adrapitful@hotmail.com të tregoni përgjigjen e saktë dhe sapo ta bëjmë verifikimin e saj ne do ta paraqesin në përditësimin e rradhës së bashku me emrin e përpiluesit/përpilueses.

Nëse ju dëshironi ta mbështesni këtë kuiz atëherë ju mund ta bëni fare thjeshtë mjafton klikimi në reklama.Pra kliko në reklama dhe ndihmo që ky kuiz të jetë sa më i mirë.


Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë kliko F5


 Kuize mjekesore, kuiz nga mjekesia, mjekesi dhe shkence, kuizi mjekesor, mjekesi shkence kuizi, kuizi, pytje dhe pergjigje nga mjekesia

Kuizi ''Muret e kanalit inguinal''

 
Ky eshte nje kuiz i shkurte rreth mureve te kanalit inguinal.Pra testoni veten se sa dini rreth mureve te kanalit inguinal ose anatomise se kanalit inguinal.

Luani kete kuiz duke klikuar ketu


kanali inguinal kuiz,kuiz nga anatomia, anatomia kuiz, muret e kanalit inguinal, kanali inguinal shqip, kuiz anatomia shqip
 
Ky eshte nje kuiz i shkurte rreth mureve te kanalit inguinal.Pra testoni veten se sa dini rreth mureve te kanalit inguinal ose anatomise se kanalit inguinal.

Luani kete kuiz duke klikuar ketu


kanali inguinal kuiz,kuiz nga anatomia, anatomia kuiz, muret e kanalit inguinal, kanali inguinal shqip, kuiz anatomia shqip

Luaj kuizin '' Veprat letrare ''

Luaj kuizin '' Veprat letrare ''

Kuizi veprat letrare

Kliko këtu

kuize per veprat letrare,kuizi veprat letrare,kuizi shqip,kuize veprat letrare
Luaj kuizin '' Veprat letrare ''

Kuizi veprat letrare

Kliko këtu

kuize per veprat letrare,kuizi veprat letrare,kuizi shqip,kuize veprat letrare

Kuizi ''Enciklopedia'' 3.0Luaj kuizin Enciklopedia 3.0 duke klikuar ketu ose kliko mbi foto.


Luaj kuizin Enciklopedia 3.0 duke klikuar ketu ose kliko mbi foto.

Kuzi ''Shkolla ime'' 1.0

Që të jetë ky kuiz më i madh me pyetje dhe më atraktiv ju mund të jepni donacion çfarëdo shume që dëshironi.

                                                     

Kuizi '' Shkolla ime '' është një kuiz apo test elektronik që përmban pyetje nga lëndët e ndryshme shkollore dhe ju ndihmon nxënësve në mësim si dhe gjithashtu në testin e semimaturës, maturës dhe testin pranues në fakultet.

Para se t'a luani kuizin ju këshilloj të mos e përdorni gogle.com për të gjetur përgjigjet e sakta sepse mbase mund t'i gjeni përgjigjet por vetëm se do ta mashtroni veten sepse ju nuk i dini përgjigjet e sakta por i dinte gogle.com

Pra edhe nëse gaboni në përgjigjet e sakta prap se prap është më mirë të gabosh që të bën të mësosh se sa të mos gabosh(duke e shfrytëzuar gogle.com) e duke gënjyer veten se jeni duke ditur.

Për ata/ato që nuk e kanë të instaluar flash player...linku për shkarkim është ky http://get.adobe.com/flashplayer/

Tani kuizi ka 1070  pyetje. 

Tani kuizin edhe mund ta bleni për një çmim të volitshëm 15 dollar apo 13.50 euro ku mund t'ju qaseni të gjitha pyetjeve me shpjegimet përkatëse

buy  
Kur të kontrolloni testin përdorni shigjetat  ←  

Do të shtohen pyetje të reja vazhdimisht kështuqë na vizitoni prap ju edhe mund ta ruani këtë faqe duke shtypur CTRL+ D dhe më pastaj ta vizitoni prap me vetëm një klikim.

Instruksionet: Fillimisht kliko fillo pastaj shfaqet pyetja me përgjigjet përkatëse kliko mbi pergjigjen qe mendoni se eshte e sakte dhe pastaj kliko paraqit. 

Për momentin ky kuiz në bazën e të dhënave përmban 1070 pyetje të lëndëve të ndryshme si: Gjuha dhe letërsia shqipe dhe e huaj, Biologjia, Kimia, Fizika, Historia, Gjeografia, Matematika, Gjuhë angleze etj.

Çdo ditë do të shtojmë pyetje të reja.Çdo herë që e luani kuizin përzgjedhen 10 pyetje në mënyrë automatike.Pastaj nëse e luani për herën e dytë përzgjidhen edhe 10 pyetje të tjera por që përzihen(mund të përsëritet ndonjë pyetje por gjithsesi renditja e përgjigjes së saktë ndryshohet automatikisht).

Me shtimin e pyetjeve të reja përsëritja e pyetjeve do të minimizohet sepse përzgjedhësi pyetjeve do të ketë hapësirë më të madhe dhe zgjedhje më të mëdha në dispozicion.
 
Kuzi ''Shkolla ime'' 1.0
Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë klikoni mbi: Kuizi shkolla ime 1.0 Ky është një kuiz i cili përmban pyetje të shumta nga lëndët e ndryshme shkollore.

Për çdo lojë shfaqen 10 pyetje që janë të ndryshme dhe herën tjetër janë poashtu të ndryshme dhe do të mundohemi që ta pasurojmë me pyetje sa më të shumta që në këtë mënyrë edhe të jetë më i veçantë.

Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë klikoni mbi: Kuizi shkolla ime 1.0 dhe hapet përsëri faqja ose mund ta bëni duke shtypur F5 në tastierën tuaj dhe pastaj kliko fillo për ta luajtur përsëri.

Shpresoj dhe besoj se do t'ju pëlqej.

Për çdo sygjerim, kritikë apo diçka tjetër rreth kuizit na shkruani në këtë email:

adrapitful@hotmail.com

Ose mund të shkruani edhe në komente.

Nëse keni përpiluar ndonjë pyetje dhe dëshironi që ajo pyetje të jetë në këtë kuiz atëherë dërgoni pyetjet e juaja në adrapitful@hotmail.com të tregoni përgjigjen e saktë dhe sapo ta bëjmë verifikimin e saj ne do ta paraqesin në përditësimin e rradhës së bashku me emrin e përpiluesit/përpilueses.

Nëse ju dëshironi ta mbështesni këtë kuiz atëherë ju mund ta bëni fare thjeshtë mjafton klikimi në reklama.Pra kliko në reklama dhe ndihmo që ky kuiz të jetë sa më i mirë.


Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë klikoni mbi: Kuizi shkolla ime 1.0
kuiz nga kimia dhe biologjia,testet e matures,matura shteterore,kuiz nga gjuha dhe letersia shqipe,gjuhe dhe letersi shqipe,gjuha shqipe,teste nga biologjia,biologjia online,teste biologji,biologjia test,Kuizi shkolla ime,kuiz shkolla ime,test shkolla ime,kuizi shqip shkolla ime,kuize ne shqip shkolla ime,biologjia dhe kimia,historia,gjeografia,
kuiz diturie shqip test diturie kuiz diturie per femije kuiz diturie ne gjuhen shqipe kuiz diturie quiz kuiz diturie quizzes take kuiz diturie diturie shikoni quiz,kuizi,testet e semimatures,testet e matures,matura

Që të jetë ky kuiz më i madh me pyetje dhe më atraktiv ju mund të jepni donacion çfarëdo shume që dëshironi.

                                                     

Kuizi '' Shkolla ime '' është një kuiz apo test elektronik që përmban pyetje nga lëndët e ndryshme shkollore dhe ju ndihmon nxënësve në mësim si dhe gjithashtu në testin e semimaturës, maturës dhe testin pranues në fakultet.

Para se t'a luani kuizin ju këshilloj të mos e përdorni gogle.com për të gjetur përgjigjet e sakta sepse mbase mund t'i gjeni përgjigjet por vetëm se do ta mashtroni veten sepse ju nuk i dini përgjigjet e sakta por i dinte gogle.com

Pra edhe nëse gaboni në përgjigjet e sakta prap se prap është më mirë të gabosh që të bën të mësosh se sa të mos gabosh(duke e shfrytëzuar gogle.com) e duke gënjyer veten se jeni duke ditur.

Për ata/ato që nuk e kanë të instaluar flash player...linku për shkarkim është ky http://get.adobe.com/flashplayer/

Tani kuizi ka 1070  pyetje. 

Tani kuizin edhe mund ta bleni për një çmim të volitshëm 15 dollar apo 13.50 euro ku mund t'ju qaseni të gjitha pyetjeve me shpjegimet përkatëse

buy  
Kur të kontrolloni testin përdorni shigjetat  ←  

Do të shtohen pyetje të reja vazhdimisht kështuqë na vizitoni prap ju edhe mund ta ruani këtë faqe duke shtypur CTRL+ D dhe më pastaj ta vizitoni prap me vetëm një klikim.

Instruksionet: Fillimisht kliko fillo pastaj shfaqet pyetja me përgjigjet përkatëse kliko mbi pergjigjen qe mendoni se eshte e sakte dhe pastaj kliko paraqit. 

Për momentin ky kuiz në bazën e të dhënave përmban 1070 pyetje të lëndëve të ndryshme si: Gjuha dhe letërsia shqipe dhe e huaj, Biologjia, Kimia, Fizika, Historia, Gjeografia, Matematika, Gjuhë angleze etj.

Çdo ditë do të shtojmë pyetje të reja.Çdo herë që e luani kuizin përzgjedhen 10 pyetje në mënyrë automatike.Pastaj nëse e luani për herën e dytë përzgjidhen edhe 10 pyetje të tjera por që përzihen(mund të përsëritet ndonjë pyetje por gjithsesi renditja e përgjigjes së saktë ndryshohet automatikisht).

Me shtimin e pyetjeve të reja përsëritja e pyetjeve do të minimizohet sepse përzgjedhësi pyetjeve do të ketë hapësirë më të madhe dhe zgjedhje më të mëdha në dispozicion.
 
Kuzi ''Shkolla ime'' 1.0
Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë klikoni mbi: Kuizi shkolla ime 1.0 Ky është një kuiz i cili përmban pyetje të shumta nga lëndët e ndryshme shkollore.

Për çdo lojë shfaqen 10 pyetje që janë të ndryshme dhe herën tjetër janë poashtu të ndryshme dhe do të mundohemi që ta pasurojmë me pyetje sa më të shumta që në këtë mënyrë edhe të jetë më i veçantë.

Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë klikoni mbi: Kuizi shkolla ime 1.0 dhe hapet përsëri faqja ose mund ta bëni duke shtypur F5 në tastierën tuaj dhe pastaj kliko fillo për ta luajtur përsëri.

Shpresoj dhe besoj se do t'ju pëlqej.

Për çdo sygjerim, kritikë apo diçka tjetër rreth kuizit na shkruani në këtë email:

adrapitful@hotmail.com

Ose mund të shkruani edhe në komente.

Nëse keni përpiluar ndonjë pyetje dhe dëshironi që ajo pyetje të jetë në këtë kuiz atëherë dërgoni pyetjet e juaja në adrapitful@hotmail.com të tregoni përgjigjen e saktë dhe sapo ta bëjmë verifikimin e saj ne do ta paraqesin në përditësimin e rradhës së bashku me emrin e përpiluesit/përpilueses.

Nëse ju dëshironi ta mbështesni këtë kuiz atëherë ju mund ta bëni fare thjeshtë mjafton klikimi në reklama.Pra kliko në reklama dhe ndihmo që ky kuiz të jetë sa më i mirë.


Nëse dëshironi të luani prap këtë kuiz atëherë klikoni mbi: Kuizi shkolla ime 1.0
kuiz nga kimia dhe biologjia,testet e matures,matura shteterore,kuiz nga gjuha dhe letersia shqipe,gjuhe dhe letersi shqipe,gjuha shqipe,teste nga biologjia,biologjia online,teste biologji,biologjia test,Kuizi shkolla ime,kuiz shkolla ime,test shkolla ime,kuizi shqip shkolla ime,kuize ne shqip shkolla ime,biologjia dhe kimia,historia,gjeografia,
kuiz diturie shqip test diturie kuiz diturie per femije kuiz diturie ne gjuhen shqipe kuiz diturie quiz kuiz diturie quizzes take kuiz diturie diturie shikoni quiz,kuizi,testet e semimatures,testet e matures,matura

Namazi

Syzat