Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Flagranca. Show all posts
Showing posts with label Flagranca. Show all posts

Çka është gjendja flagrante ?

 Çka është gjendja flagrante ?

"Gjendja flagrante" paraqet zënjën e personit në kryerje e sipër të një vepre penale, zënjën gjatë ndjekjes menjëherë pas kryerjës së veprës penale, zënjën me sende dhe prova materiale nga të cilat shihet se e ka kryer veprën penale.
 

eng/en: flagrant state

ceshte flagranca,cka eshte gjendja flagrante,cka paraqet flagranca,cfare eshte flagranca,cka eshte gjendje flagrante,ceshte gjendja flagrante,flagranca shqip,flagranca eshte,cfare eshte flagranca
 Çka është gjendja flagrante ?

"Gjendja flagrante" paraqet zënjën e personit në kryerje e sipër të një vepre penale, zënjën gjatë ndjekjes menjëherë pas kryerjës së veprës penale, zënjën me sende dhe prova materiale nga të cilat shihet se e ka kryer veprën penale.
 

eng/en: flagrant state

ceshte flagranca,cka eshte gjendja flagrante,cka paraqet flagranca,cfare eshte flagranca,cka eshte gjendje flagrante,ceshte gjendja flagrante,flagranca shqip,flagranca eshte,cfare eshte flagranca

Namazi

Syzat