Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Oaza

Çka është Oaza ?

Çka është Oaza ? Oaza është vend pak i ulët ose gropë e cektë me ujë dhe me gjelbrim në shkretirë. ceshte oaza, cka eshte oaza,cfare eshte oaza, oaza shqip, oaza definicion shqip, oazat shqip, oaza definicion, cka paraqet oaza, cka dmth oaza, cka quajme oaza

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more