Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Kumanova. Show all posts
Showing posts with label Kumanova. Show all posts

Rasti i Kumanovës u bë nga shërbime sekrete

 Rasti i Kumanovës u bë nga shërbime sekrete

 

Publicisti maqedonas, Branko Geroski në komentin e tij të fundit më rastin e nxjerrjes para drejtësisë të Grupit të Kumanovës, shkroi se lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, ka kundërthënie në lidhje me deklaratat e tij për ngjarjet e Kumanovës

Sipas Geroskit, në ngjarjet e Kumanovës janë të përfshira shërbimet sekrete nga rajoni, por edhe ato maqedonase, transmeton zhurnal.mk

“Pa marr parasysh kundërthëniet në deklaratat e Zoran Zaevit për ngjarjet në Lagjen e trimave në Kumanovë, deklarata të cilat janë pasojë e kontekstializimit të gabuar, unë i besoj vetëm fakteve. Dhe ato, faktet, padyshim, dëshmojnë se në incidentin në Kumanovë janë të përzier edhe shërbimet sekrete të huaja në rajon, duke e përfshirë edhe atë maqedonas. “ shkroi Geroski, transmeton zhurnal.mk.

Geroski përkujton ftesën që iu është bërë Sasho Mijalkovskit dhe Gordana Jankulloskës nga ana e ambasadës amerikane. Dhe një ditë pas vizitës së tyre në këtë ambasadë, të nesërmen këto dy persona detyrohen që të japin dorëheqje.

“Ndoshta dikush ka harruar, por unë ende e mbaj mend edhe lajmin që e publikoi Plusinfo, se në Ambasadën Amerikane në Shkup urgjentisht janë thirrur Gordana Jankulloska dhe Sasho Mijalkov. Një ditë pas publikimit të këtij lajmi, Jankulloska dhe Mijalkov, bashkëpunëtorët më të ngushtë të Nikolla Gruevskit dhanë dorëheqje”, shkroi Geroski, transmeton zhurnal.mk.

 Rasti i Kumanovës u bë nga shërbime sekrete

 

Publicisti maqedonas, Branko Geroski në komentin e tij të fundit më rastin e nxjerrjes para drejtësisë të Grupit të Kumanovës, shkroi se lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, ka kundërthënie në lidhje me deklaratat e tij për ngjarjet e Kumanovës

Sipas Geroskit, në ngjarjet e Kumanovës janë të përfshira shërbimet sekrete nga rajoni, por edhe ato maqedonase, transmeton zhurnal.mk

“Pa marr parasysh kundërthëniet në deklaratat e Zoran Zaevit për ngjarjet në Lagjen e trimave në Kumanovë, deklarata të cilat janë pasojë e kontekstializimit të gabuar, unë i besoj vetëm fakteve. Dhe ato, faktet, padyshim, dëshmojnë se në incidentin në Kumanovë janë të përzier edhe shërbimet sekrete të huaja në rajon, duke e përfshirë edhe atë maqedonas. “ shkroi Geroski, transmeton zhurnal.mk.

Geroski përkujton ftesën që iu është bërë Sasho Mijalkovskit dhe Gordana Jankulloskës nga ana e ambasadës amerikane. Dhe një ditë pas vizitës së tyre në këtë ambasadë, të nesërmen këto dy persona detyrohen që të japin dorëheqje.

“Ndoshta dikush ka harruar, por unë ende e mbaj mend edhe lajmin që e publikoi Plusinfo, se në Ambasadën Amerikane në Shkup urgjentisht janë thirrur Gordana Jankulloska dhe Sasho Mijalkov. Një ditë pas publikimit të këtij lajmi, Jankulloska dhe Mijalkov, bashkëpunëtorët më të ngushtë të Nikolla Gruevskit dhanë dorëheqje”, shkroi Geroski, transmeton zhurnal.mk.

Namazi

Syzat