Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Fjalori frengjisht shqip

Fjalori frengjisht shqip

Per ta shkarkuar kliko http://adf.ly/1TViS 


instruksionet per shkarkim: pasi te klikoni pritni 5 ose 10 sekonda, pas kesaj shkoni skip ad dhe jeni ne zonen e shkarkimit

Glossaire
Français / Albanais


Fjalori
Frengjisht / Shqip 


www.rapitful.blogspot.com


Sommaire                                  Përmbledhje
   1. Saluer, se présenter                                  Përshendetem, prezantohem    2. Questionner, demander                            Pyes, kërkoj                                         3. Mots courants                                             Fjalë më të përdorëshme                   4. Le temps                                                     Koha                                                     5. Le climat                                                     Klima                                                    6. Compter, mesurer                                      Numëroj, mas                                      7. Manger, boire                                  …

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more