Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Zinaja

Kur je ne rrezik nga Zinaja

Shkoj dikun me ndreq ni kompjuter ku per sherr qellon vetem nje njeri dhe ate nje grua e martume.E kshyr kompjuterin dhe gjate kohes rregullimit te kompjuterit ajo gruaja ja nise e te provokon me gjeste erotike edhe mendon qe kjo nuk me paska thirre per kompjuter por per tjetersen. Kanihere eshte mire mos me dite ni sen(ne kete rast si rregullohet nje kompjuter) qe munet me t'sjell sherre. Pas kesaj ja nis me kerku ndihme prej Zotit(O Zot me mbroj nga sherri i epshit dhe nga berja e mekatit apo zinase) me te vertete ti je lutjepranuesi ndaj robit tend. Dhe me e mira e punes eshte largimi nga ai objekt ku epshi mund te kaplon dhe te besh nje gjynah qe me vone do te pendohesh. Largohem shpejte e shpejte nga ai vend pa u pershendetur fare me ate grua epshndjellese dhe keshtu shpetoj nga nje mekat i madh ''berja e zinase apo amoralitetit''.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more