Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Bronkopneumonia. Show all posts
Showing posts with label Bronkopneumonia. Show all posts

Çka është febris remitens ?

 Çka është febris remitens ?


Febris remitens karakterizohet me temperaturë të ngritur, në të cilën dallimet ditore midis temperaturës maksimale dhe minimale janë më të mëdha se 1 °C, ndërsa temperatura minimale nuk bie nën 37 °C.
 

Temperaturë të këtillë kemi në rastin e gjendjeve septike apo në bronkopneumoni.

cka eshte febris remitent, ceshte febris remitens, cfare eshte febris remitens, cka jane ethet remitente, cfare jane ethet remitente, cjane ethet remitente, ku i gjejme ethet remitente, ethja remitente, cfare eshte ethja remitente, cka kuptojme me ethe remitente, ceshte ethe remitente, ethet remitente definicioni,
 Çka është febris remitens ?


Febris remitens karakterizohet me temperaturë të ngritur, në të cilën dallimet ditore midis temperaturës maksimale dhe minimale janë më të mëdha se 1 °C, ndërsa temperatura minimale nuk bie nën 37 °C.
 

Temperaturë të këtillë kemi në rastin e gjendjeve septike apo në bronkopneumoni.

cka eshte febris remitent, ceshte febris remitens, cfare eshte febris remitens, cka jane ethet remitente, cfare jane ethet remitente, cjane ethet remitente, ku i gjejme ethet remitente, ethja remitente, cfare eshte ethja remitente, cka kuptojme me ethe remitente, ceshte ethe remitente, ethet remitente definicioni,

Namazi

Syzat