Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Migrena

Simptomat e migrenes

Cilat jane simptomat e migrenes ? Simptomat e migrenes jane: Dhimbja shpuese apo pulsuese zakonisht ne njeren te kokes,ne temthet e kokes ne ball apo prane syve. Migrena e ben personin qe vuan prej saj me te ndjeshem ndaj drites(fotofobia) dhe zhurmave(fonofobia). S Mundimi Vjellje Probleme me shikimin.  Cilat jane simptomat e migrenes ?,Kush jane simptomat e migrenes,Migrena dhe simptomat e saj,Simptomat e migrenes jane,shenjat e migrenes,migrena dhe shenjat e saj

Çka eshte Migrena ?

Migrena eshte dhimbje e forte e kokes që zakonisht shfaqet apo paraqitet vetem ne njeren ane te kokes. Dhimbja tek migrena eshte pulsuese dhe e rende dhe mund te ndikon ne aktivitetet gjate dites. Ky lloj i dhimbjes se kokes mund te zgjas nga 4 ore deri ne 3 dite nese nuk mjekohet. Si aktivizues apo nxites per paraqitjen e migrenes jane: ushqimet, stresi dhe hormonet. Çka eshte Migrena ?,cfare eshte migrena,ceshte migrena,qka eshte migrena,ku paraqitet migrena,si karakterizohet dhimbja tek migrena,sa mund te zgjase migrena,kush e aktivizon migrenen,kush e nxite paraqitjen apo shfaqjen e migrenes

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more