Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Nata polare

Çka është nata polare ?

Çka është nata polare ? Natë polare apo  Netët polare janë dukuri e viseve polare në afërsi dhe vetë polet që paraqitet në gjysmën dimrore kur dielli mbi horizont nuk paraqitet fare ( 6 muaj në vet polet) ose fare pak kohë ndriqon në varësi prej gjerësisë gjeografike të pikave të Tokës ( rrethpoleve). cka eshte nata polare, cka jane netet polare, cfare jane netet polare, cfare eshte nata polare, nata polare shqip, cka quajme nate polare, cfare quajme nate polare, nata polare shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more