Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Aktrimi. Show all posts
Showing posts with label Aktrimi. Show all posts

Mimmi Abazi një aktore e re në tregun tonë
Mimmi Abazi një aktore e re në tregun tonë.Mimmi Abazi e cila jeton dhe vepron në Suedi dëshiron që ëndrrën ta bëjë realitet tani dhe të jetë pjesë e disa filmave dhe serialeve.Mimmi Abazi një aktore e re në tregun tonë.Mimmi Abazi e cila jeton dhe vepron në Suedi dëshiron që ëndrrën ta bëjë realitet tani dhe të jetë pjesë e disa filmave dhe serialeve.

Namazi

Syzat