Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Albatros Rexhaj

Ditar dashurie i një shkrimtari - Albatros Rexhaj - Analiza

"Ditar dashurie i një shkrimtari" është një himn shqiptar për dashurinë, ku ngjarjet dhe mendimet shtjellohen në një bashkëbisedim artistik mes shkrimtarit dhe muzës së tij.   E shkruar në formën e prozes refleksive, "Ditar dashurie i një shkrimtari" është një rrëfim ku romantika gërshetohet me erotiken.  Kujdesi ndaj detajit dhe guximi artistik i autorit thyejnë mjaft tabu dhe paragjykime që kanë të bëjnë me dashurinë dhe seksin.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more