Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Haqif Ibrahimi. Show all posts
Showing posts with label Haqif Ibrahimi. Show all posts

Nga ne kerkohet qe te kujdesemi dhe te ruajme

Nga ne kerkohet qe te kujdesemi dhe te ruajme:
1.Tevhidin (Njesimin) ndaj Allahut Meshireplote.
2.Te kujdesemi per rrespektin ndaj Muhamedit alejhi selam.
3.Te kujdesemi qe te jemi te gjithe te bashkuar ne nje fjale.
Salih ibn AbduAziz alShejh.
 

Pershtati:Haqif Ibrahimi
Nga ne kerkohet qe te kujdesemi dhe te ruajme:
1.Tevhidin (Njesimin) ndaj Allahut Meshireplote.
2.Te kujdesemi per rrespektin ndaj Muhamedit alejhi selam.
3.Te kujdesemi qe te jemi te gjithe te bashkuar ne nje fjale.
Salih ibn AbduAziz alShejh.
 

Pershtati:Haqif Ibrahimi

Shenjat e njerezve te sinqerte

Shenjat e njerezve te sinqerte:

1.Cdo here punojne qe te arrijne knaqesine e Allahut Meshireplote.
2.Punojne ne fshehtesi dhe nuk mburren (llogarisin vetveten se cka kan vepruare).
3.Punet e fshehta i kan me te mira se ato pune qe te gjithe njerezit jane informuar.
4.Kan frike se Allahu nuk i ka pranuar veprat e tyre.
5.Nuk fiksojne vetveten per punet e tyre te mira se a do te falnderohen nga njerezit apo jo.

Pershtati:
Haqif Ibrahimi
Shenjat e njerezve te sinqerte:

1.Cdo here punojne qe te arrijne knaqesine e Allahut Meshireplote.
2.Punojne ne fshehtesi dhe nuk mburren (llogarisin vetveten se cka kan vepruare).
3.Punet e fshehta i kan me te mira se ato pune qe te gjithe njerezit jane informuar.
4.Kan frike se Allahu nuk i ka pranuar veprat e tyre.
5.Nuk fiksojne vetveten per punet e tyre te mira se a do te falnderohen nga njerezit apo jo.

Pershtati:
Haqif Ibrahimi

Namazi

Syzat