Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vetedija

Çka është vetëdija ?

Vetëdija është gjendje funksionale e vetëdijshmërisë së plotë të vetëvetës dhe të ambientit.  Ajo konsiston në gjendjen e plotësishme psikike, eksperiencën perceptore, ndiesitë, mendimet dhe memorizimin, që janë shprehje e proceseve mendore. Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm,shqip,eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane,vetedija,vedija,vetedije,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more