Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Nomad

Çka kuptojmë me termin :popull nomad ?

Çka kuptojmë me termin :popull nomad ?   A.popull qe ka vendbanim te perhershem qendrimi B.popull qe ka pasuri te shumta dhe merret me bujqesi C.popull qe ka pasuri te pakta dhe merret me blektori D.popull qe nuk ka vendbanime te perhershme qendrimi qka eshte populli nomad,cka eshte populli nomad,qka jane nomadet,cfare jane nomadet,nomad shqip,qka quajme nomad,nomad ne shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more