Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Tradhtia

Fëmija ose nipi në spital e nëna ose gjyshja me dashnorin e ri në hotel ose në mal!

Dërguar nga: N.N. Mund të tingëlloj si artikull i ashpër por në Kosovë realiteti është i tillë. Të përdalura(kurva,nepërka, të pamoralshme,lavire, bitcha,) ka pasur gjithmonë por kohët e fundit numri i tyre ka arritur numër të madh! Këtë e dëshmojnë çdo ditë e më shumë ngjarjet e ndryshme që po ndodhin në trojet shqiptare. Dukuria më e tmerrshme e cila po ndodh sot është me një pjesë të madhe të nënave dhe gjysheve shqiptare. Ato(një pjesë e madhe e tyre) çdo ditë e më shumë po shfaqin shthurrjen e tyre morale duke tradhtuar burrat e tyre çdo ditë, me çdokënd dhe në çdo vend! Kjo dukuri po ndodh pothuajse në çdo spital në trojet shqiptare dhe do të vazhdoj të ndodh përderisa "burrat e tyre pa tru" nuk interesohen fare për gratë e tyre se ku shkojnë dhe çfarë bëjnë. Edhe nëse interesohen këto femra(nëna,gjyshe) e kanë një strategji dhe të etiketojnë menjëherë me termin xheloz ose i sëmurë prej xhelozisë e cila nuk qëndron sepse çdo burrë duhet të interesohet për g

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more