Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Fëmija ose nipi në spital e nëna ose gjyshja me dashnorin e ri në hotel ose në mal!
Dërguar nga: N.N.

Mund të tingëlloj si artikull i ashpër por në Kosovë realiteti është i tillë.

Të përdalura(kurva,nepërka, të pamoralshme,lavire, bitcha,) ka pasur gjithmonë por kohët e fundit numri i tyre ka arritur numër të madh! Këtë e dëshmojnë çdo ditë e më shumë ngjarjet e ndryshme që po ndodhin në trojet shqiptare.

Dukuria më e tmerrshme e cila po ndodh sot është me një pjesë të madhe të nënave dhe gjysheve shqiptare. Ato(një pjesë e madhe e tyre) çdo ditë e më shumë po shfaqin shthurrjen e tyre morale duke tradhtuar burrat e tyre çdo ditë, me çdokënd dhe në çdo vend!

Kjo dukuri po ndodh pothuajse në çdo spital në trojet shqiptare dhe do të vazhdoj të ndodh përderisa "burrat e tyre pa tru" nuk interesohen fare për gratë e tyre se ku shkojnë dhe çfarë bëjnë. Edhe nëse interesohen këto femra(nëna,gjyshe) e kanë një strategji dhe të etiketojnë menjëherë me termin xheloz ose i sëmurë prej xhelozisë e cila nuk qëndron sepse çdo burrë duhet të interesohet për gruan e tij.

Spitalet janë bërë vendtakime të të dashuruarëve ose të nimfomaniakeve apo satyromaniakëve.

Nënat dhe gjyshet(një pjesë e madhe e tyre) i gënjejnë burrat e tyre dhe djemtë e tyre shpesh herë se nuk po ndjehem mirë dhe më duhet të shkoj te mjeku për t'u kontrolluar dhe në fakt ajo shkon krejt tjetërkun dhe e tradhton burrin e saj ose shkon në spital dhe e takon të dashurin e saj.

Shpesh herë njerëzit që punojnë në villa dhe hotele tregojnë ngjarje të ndryshme, të tmerrshme se si gra të ndryshme vinë me burra të huaj dhe ushtrojnë aktivitete seksuale në ato objekte. Poashtu ka raste kur nënat e ndryshme dhe gjyshet kanë marrur me vete fëmijët e tyre, nipat ose mbesat e tyre dhe kanë shkuar në ato objekte dhe i kanë lënë fëmijët në koridore të atyre objekteve duke i thënë luani me këto lodra dhe unë kthehem shumë shpejt duke i bërë edhe ndonjë premtim kalimthi duke i thënë nëse rri qetë dhe nuk qan do të blej akullore, hamburger ose do të dërgoj tek lodrat e qytetit! Pra të gjitha këto gjëra po ndodhin në shoqërinë tonë dhe shkatërrimi i familjeve si duket e ka bazën në tradhti bashkëshortore!

Ka edhe shumë raste që shumë femra paraqiten në spital me simptomat dhe shenjat e histerisë ose neurozës konverzive pra në popull njihet si "shtirje", "simulim", "heqje", "mu shtirav" dhe shumica e këtyre rasteve sikur që e ka spjeguar edhe Frojdi vuajnë nga mungesa e kënaqësive seksuale dhe tentojnë ta gjejnë kënaqësinë seksuale tek mjeku ose infermieri!

Ka poshtu edhe femra që kanë shumë dëshirë t'a kalojnë natën si përcjellës të të sëmurëve të tyre familjar në spital! Ato i shfrytëzojnë ambientet spitalore për takime me dashnorët e tyre duke u dakorduar për vendin e takimit përmes rrjeteve sociale si facebook(mesengjer), viber, whatsapp, instagram, telegram, snapchat etj.

Shtrohet pyetja pse sot është shtuar numri i vrasjeve të grave. Shkaktari kryesor është tradhtia. Askush nuk të vret pa bërë diçka të madhe. Megjithëse ne jemi kundër këtyre vrasjeve, përsëri numri i madh i tyre na shqetëson sepse tregon edhe për numrin e madh të tradhtisë bashkëshortore! Ju mund të thoni se edhe burrat e huaj kanë faj por ne ju themi juve se pa dashtë femra asgjë nuk bëhet, por si duket atyre po iu pëlqejnë kënaqësitë e shfrenuara dhe avanturat dhe prandaj po e pësojnë nga burrat e tyre ligjor të cilët po hakmerren me vrasjen e tyre.

Ka me mijëra raste kur infermieret tregojnë se si nënat e tyre po i lënë fëmijët në spital dhe zhduken për dy ose tri orë dhe pastaj kthehen dhe kur shikon në fytyrat e tyre vëren ndryshime të ndryshme lëkurore poashtu edhe flokët janë të shpupurishura ndërsa fëmija i gjorë vazhdimisht qante dhe kërkonte nënën e saj e cila kishte ikur për të kërkuar kënaqësitë e botës.

Të gjitha këto ngjarje nuk i "pastrojnë" aspak mjekët e infermieret por për këtë do të merremi në një shkrim tjetër.

Ne jemi për respektimin e familjes, për respektimin e burrit dhe gruas, për besnikërinë ndaj njëri tjetrit dhe nuk jemi për prishje të raporteve familjare dhe bashkëshortore. Shpresoj që kjo situatë të ndryshoj për të mirë në të ardhmen.Dërguar nga: N.N.

Mund të tingëlloj si artikull i ashpër por në Kosovë realiteti është i tillë.

Të përdalura(kurva,nepërka, të pamoralshme,lavire, bitcha,) ka pasur gjithmonë por kohët e fundit numri i tyre ka arritur numër të madh! Këtë e dëshmojnë çdo ditë e më shumë ngjarjet e ndryshme që po ndodhin në trojet shqiptare.

Dukuria më e tmerrshme e cila po ndodh sot është me një pjesë të madhe të nënave dhe gjysheve shqiptare. Ato(një pjesë e madhe e tyre) çdo ditë e më shumë po shfaqin shthurrjen e tyre morale duke tradhtuar burrat e tyre çdo ditë, me çdokënd dhe në çdo vend!

Kjo dukuri po ndodh pothuajse në çdo spital në trojet shqiptare dhe do të vazhdoj të ndodh përderisa "burrat e tyre pa tru" nuk interesohen fare për gratë e tyre se ku shkojnë dhe çfarë bëjnë. Edhe nëse interesohen këto femra(nëna,gjyshe) e kanë një strategji dhe të etiketojnë menjëherë me termin xheloz ose i sëmurë prej xhelozisë e cila nuk qëndron sepse çdo burrë duhet të interesohet për gruan e tij.

Spitalet janë bërë vendtakime të të dashuruarëve ose të nimfomaniakeve apo satyromaniakëve.

Nënat dhe gjyshet(një pjesë e madhe e tyre) i gënjejnë burrat e tyre dhe djemtë e tyre shpesh herë se nuk po ndjehem mirë dhe më duhet të shkoj te mjeku për t'u kontrolluar dhe në fakt ajo shkon krejt tjetërkun dhe e tradhton burrin e saj ose shkon në spital dhe e takon të dashurin e saj.

Shpesh herë njerëzit që punojnë në villa dhe hotele tregojnë ngjarje të ndryshme, të tmerrshme se si gra të ndryshme vinë me burra të huaj dhe ushtrojnë aktivitete seksuale në ato objekte. Poashtu ka raste kur nënat e ndryshme dhe gjyshet kanë marrur me vete fëmijët e tyre, nipat ose mbesat e tyre dhe kanë shkuar në ato objekte dhe i kanë lënë fëmijët në koridore të atyre objekteve duke i thënë luani me këto lodra dhe unë kthehem shumë shpejt duke i bërë edhe ndonjë premtim kalimthi duke i thënë nëse rri qetë dhe nuk qan do të blej akullore, hamburger ose do të dërgoj tek lodrat e qytetit! Pra të gjitha këto gjëra po ndodhin në shoqërinë tonë dhe shkatërrimi i familjeve si duket e ka bazën në tradhti bashkëshortore!

Ka edhe shumë raste që shumë femra paraqiten në spital me simptomat dhe shenjat e histerisë ose neurozës konverzive pra në popull njihet si "shtirje", "simulim", "heqje", "mu shtirav" dhe shumica e këtyre rasteve sikur që e ka spjeguar edhe Frojdi vuajnë nga mungesa e kënaqësive seksuale dhe tentojnë ta gjejnë kënaqësinë seksuale tek mjeku ose infermieri!

Ka poshtu edhe femra që kanë shumë dëshirë t'a kalojnë natën si përcjellës të të sëmurëve të tyre familjar në spital! Ato i shfrytëzojnë ambientet spitalore për takime me dashnorët e tyre duke u dakorduar për vendin e takimit përmes rrjeteve sociale si facebook(mesengjer), viber, whatsapp, instagram, telegram, snapchat etj.

Shtrohet pyetja pse sot është shtuar numri i vrasjeve të grave. Shkaktari kryesor është tradhtia. Askush nuk të vret pa bërë diçka të madhe. Megjithëse ne jemi kundër këtyre vrasjeve, përsëri numri i madh i tyre na shqetëson sepse tregon edhe për numrin e madh të tradhtisë bashkëshortore! Ju mund të thoni se edhe burrat e huaj kanë faj por ne ju themi juve se pa dashtë femra asgjë nuk bëhet, por si duket atyre po iu pëlqejnë kënaqësitë e shfrenuara dhe avanturat dhe prandaj po e pësojnë nga burrat e tyre ligjor të cilët po hakmerren me vrasjen e tyre.

Ka me mijëra raste kur infermieret tregojnë se si nënat e tyre po i lënë fëmijët në spital dhe zhduken për dy ose tri orë dhe pastaj kthehen dhe kur shikon në fytyrat e tyre vëren ndryshime të ndryshme lëkurore poashtu edhe flokët janë të shpupurishura ndërsa fëmija i gjorë vazhdimisht qante dhe kërkonte nënën e saj e cila kishte ikur për të kërkuar kënaqësitë e botës.

Të gjitha këto ngjarje nuk i "pastrojnë" aspak mjekët e infermieret por për këtë do të merremi në një shkrim tjetër.

Ne jemi për respektimin e familjes, për respektimin e burrit dhe gruas, për besnikërinë ndaj njëri tjetrit dhe nuk jemi për prishje të raporteve familjare dhe bashkëshortore. Shpresoj që kjo situatë të ndryshoj për të mirë në të ardhmen.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat