Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label definicione. Show all posts
Showing posts with label definicione. Show all posts

Çka është shpërlarja e parave?

Shpërlarja e parave është proces nëpërmes të cilit kriminelët tentojnë të fshehin origjinën e vërtetë dhe pronësinë e të ardhurave nga aktivitetet e tyre kr iminale me qëllimin e vetëm për të siguruar një mbulesë legjitime dhe legale të burimeve dhe përfitimeve të tyre financiare. Është një mjet nëpërmes të cilit, organizatat e krimit serioz jetojnë nd ershmërisht pa ndonjë lidhje të dukshme me botën kriminale.

qka eshte shperlarja e parave, qeshte shperlarja e parave, cka eshte shperlarja e parave
Shpërlarja e parave është proces nëpërmes të cilit kriminelët tentojnë të fshehin origjinën e vërtetë dhe pronësinë e të ardhurave nga aktivitetet e tyre kr iminale me qëllimin e vetëm për të siguruar një mbulesë legjitime dhe legale të burimeve dhe përfitimeve të tyre financiare. Është një mjet nëpërmes të cilit, organizatat e krimit serioz jetojnë nd ershmërisht pa ndonjë lidhje të dukshme me botën kriminale.

qka eshte shperlarja e parave, qeshte shperlarja e parave, cka eshte shperlarja e parave

Çka është Scot analiza?

Scot analiza është metodë e cila përdoret në procesin e planifikimit strategjik për të vlerësuar përparësitë, sfidat, mundësitë dhe rreziqet rreth një organizate shëndetësore.
Scot analiza është metodë e cila përdoret në procesin e planifikimit strategjik për të vlerësuar përparësitë, sfidat, mundësitë dhe rreziqet rreth një organizate shëndetësore.

Namazi

Syzat