Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Limanet detare. Show all posts
Showing posts with label Limanet detare. Show all posts

Çfarë funksioni kanë portet, limanet detare ?

Çfarë funksioni kanë portet, limanet detare ? 

Transporti ujor është transporti më i ngadalshëm, por është efektiv posaçërisht për transportimin e sasive të mëdha të mallrave dhe të udhëtarve në destinacione të largëta.
Çfarë funksioni kanë portet, limanet detare ? 

Transporti ujor është transporti më i ngadalshëm, por është efektiv posaçërisht për transportimin e sasive të mëdha të mallrave dhe të udhëtarve në destinacione të largëta.

Namazi

Syzat