Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Dituria. Show all posts
Showing posts with label Dituria. Show all posts

Afarizmi dhe Informatika

Afarizmi dhe Informatika

Informata-dituria është bërë një resurs i rëndësishëm në ndërmarrje, kurse teknologjia informative(TI) faktor i rëndësishëm i suksesit dhe efikasitetit të afarizmit të saj.

Informatika definohet si shkencë mbi mbledhjen,përpunimin,bartjen dhe shfrytëzimin e informatave me ndihmën e pajimeve teknike në kuadër të sistemit informative.
Afarizmi dhe Informatika

Informata-dituria është bërë një resurs i rëndësishëm në ndërmarrje, kurse teknologjia informative(TI) faktor i rëndësishëm i suksesit dhe efikasitetit të afarizmit të saj.

Informatika definohet si shkencë mbi mbledhjen,përpunimin,bartjen dhe shfrytëzimin e informatave me ndihmën e pajimeve teknike në kuadër të sistemit informative.

Namazi

Syzat