Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Glaukoma neovaskulare. Show all posts
Showing posts with label Glaukoma neovaskulare. Show all posts

Komplikim i mundshëm i trombozës së venës qendrore të retinës është :


Komplikim i mundshëm i trombozës së venës qendrore të retinës është :

a.    Glaukoma neovaskulare

b.    Katarakta
c.    Ablacioni i retinësKomplikim i mundshëm i trombozës së venës qendrore të retinës është :

a.    Glaukoma neovaskulare

b.    Katarakta
c.    Ablacioni i retinës


Glaukoma neovaskulare percillet me :


Glaukoma neovaskulare percillet me :

a.    Kataraktë
b.    Neovaskularizime dhe hifemë
c.    Asnjëra

Glaukoma neovaskulare percillet me :

a.    Kataraktë
b.    Neovaskularizime dhe hifemë
c.    Asnjëra
Intervenimi kirurgjik te glaukoma neovaskulare :


Intervenimi kirurgjik te glaukoma neovaskulare :

a.    Nuk jep rrezultate
b.    Nuk ndërmerret
c.    Ndermerret rrallë dhe nuk jep rezultate


Intervenimi kirurgjik te glaukoma neovaskulare :

a.    Nuk jep rrezultate
b.    Nuk ndërmerret
c.    Ndermerret rrallë dhe nuk jep rezultate

Glaukoma neovaskulare paraqitet në formën :


Glaukoma neovaskulare paraqitet në formën :

a.    Akute
b.    Kronike
c.    Të dyja

Glaukoma neovaskulare paraqitet në formën :

a.    Akute
b.    Kronike
c.    Të dyja
Namazi

Syzat