Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Antropometria. Show all posts
Showing posts with label Antropometria. Show all posts

Çka është Antropometria ?

Çka është Antropometria ?

Antropometria është metodë për regjistrimin dhe identifikimin e personave, në
bazë të matjeve kockore të trupit të tyre, si gjatësisë së shtatit, gjatësisë dhe
gjerësisë së kokës, gjatësisë së ekstremiteteve, gishtërinjve dhe pjesëve të tjera
të trupit.
 
eng/en: anthropometry

ceshte antropometria,cfare eshte antropometria,antropometria shqip,cka paraqet antropometria, cka studion antropometria, antropometri, c'eshte antropometria, cfare paraqet antropometria,
Çka është Antropometria ?

Antropometria është metodë për regjistrimin dhe identifikimin e personave, në
bazë të matjeve kockore të trupit të tyre, si gjatësisë së shtatit, gjatësisë dhe
gjerësisë së kokës, gjatësisë së ekstremiteteve, gishtërinjve dhe pjesëve të tjera
të trupit.
 
eng/en: anthropometry

ceshte antropometria,cfare eshte antropometria,antropometria shqip,cka paraqet antropometria, cka studion antropometria, antropometri, c'eshte antropometria, cfare paraqet antropometria,

Namazi

Syzat