Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Hipervitaminoza. Show all posts
Showing posts with label Hipervitaminoza. Show all posts

Me çka karakterizohet hipervitaminoza D ?Me çka karakterizohet hipervitaminoza D ?
 
Hipervitaminoza D karakterizohet me hiperkalcemi, osteoporozë,kalcifikim të indeve të buta,dhe kalkulozë renale.  


Me çka karakterizohet hipervitaminoza D ?
 
Hipervitaminoza D karakterizohet me hiperkalcemi, osteoporozë,kalcifikim të indeve të buta,dhe kalkulozë renale.  

Namazi

Syzat