Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kseroderma

Çka është kseroderma ?

Çka është kseroderma ?

Kseroderma është sëmundje e lëkurës e karakterizuar nga tharja, ashpërsimi dhe formimi i deskuamacioneve në të.Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,kserodermia,kserodermi,kseroderma,kserodermat,kserodermatPostimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more