Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Xhon Kenedi. Show all posts
Showing posts with label Xhon Kenedi. Show all posts

Një thënie për njerëzimin dhe luftën nga Xhon Kenedi

Një thënie për njerëzimin dhe luftën nga Xhon Kenedi

Njerëzimi duhet t’i jep fund luftës, përderisa lufta si ka dhënë fund njerëzimit.
Një thënie për njerëzimin dhe luftën nga Xhon Kenedi

Njerëzimi duhet t’i jep fund luftës, përderisa lufta si ka dhënë fund njerëzimit.

Një thënie për marrëveshjen dhe frikën nga Xhon Kenedi

Një thënie për marrëveshjen dhe frikën nga Xhon Kenedi
 

Le të mos bëjmë marrëveshje nga frika. Por, le të mos kemi frikë të bëjmë marrëveshje.

Thenie, Thenie per marreveshjen, Thenie per friken, Xhon Kenedi,
Një thënie për marrëveshjen dhe frikën nga Xhon Kenedi
 

Le të mos bëjmë marrëveshje nga frika. Por, le të mos kemi frikë të bëjmë marrëveshje.

Thenie, Thenie per marreveshjen, Thenie per friken, Xhon Kenedi,

Një thënie për udhëheqjen dhe mësimin nga Xhon Kenedi

Një thënie për udhëheqjen dhe mësimin nga Xhon Kenedi

Udhëheqja dhe mësimi janë të domosdoshme për njëra tjetrën.


Thenie, Thenie per udheheqjen,Thenie per mesimin, Xhon Kenedi,
Një thënie për udhëheqjen dhe mësimin nga Xhon Kenedi

Udhëheqja dhe mësimi janë të domosdoshme për njëra tjetrën.


Thenie, Thenie per udheheqjen,Thenie per mesimin, Xhon Kenedi,

Një thënie për paqen dhe luftën nga Xhon Kenedi

Një thënie për paqen dhe luftën nga Xhon Kenedi

Është fakt, për fat të keq, se ne mund të e sigurojmë paqen vetëm duke u përgatitur për luftë.

Thenie per paqen, Thenie, Xhon Kenedi, Thenie per luften,
Një thënie për paqen dhe luftën nga Xhon Kenedi

Është fakt, për fat të keq, se ne mund të e sigurojmë paqen vetëm duke u përgatitur për luftë.

Thenie per paqen, Thenie, Xhon Kenedi, Thenie per luften,

Një thënie për shoqërinë nga Xhon Kenedi

Një thënie për shoqërinë nga Xhon Kenedi


Nëse shoqëria e lirë nuk mund të u ndihmojë të varfërve që janë shumë , nuk mund t’i shpëtojë të pasurit që janë pak.


Thenie, Thenie per shoqerine, Xhon Kenedi,
Një thënie për shoqërinë nga Xhon Kenedi


Nëse shoqëria e lirë nuk mund të u ndihmojë të varfërve që janë shumë , nuk mund t’i shpëtojë të pasurit që janë pak.


Thenie, Thenie per shoqerine, Xhon Kenedi,

Një thënie për fitoren dhe humbjen nga Xhon Kenedi

Një thënie për fitoren dhe humbjen nga Xhon Kenedi

Fitorja ka mijëra baballarë, por humbja ka një jetim.Thenie per humbjen, Thenie per fitoren, Xhon Kenedi, Thenie,
Një thënie për fitoren dhe humbjen nga Xhon Kenedi

Fitorja ka mijëra baballarë, por humbja ka një jetim.Thenie per humbjen, Thenie per fitoren, Xhon Kenedi, Thenie,

Një thënie për kohën nga Xhon Kenedi

Një thënie për kohën nga Xhon Kenedi

Ne duhet shfrytëzuar kohën si mjet, jo shtrat.


Thenie, Thenie per kohen, Xhon Kenedi,
Një thënie për kohën nga Xhon Kenedi

Ne duhet shfrytëzuar kohën si mjet, jo shtrat.


Thenie, Thenie per kohen, Xhon Kenedi,

Një thënie për historinë nga Xhon Kenedi

Një thënie për historinë nga Xhon Kenedi

Ne do të dëshirojmë të jetojmë siç kemi jetuar më parë, por historia nuk do ta lejojë këtë.

Thenie, Thenie per historine, Xhon Kenedi, 
Një thënie për historinë nga Xhon Kenedi

Ne do të dëshirojmë të jetojmë siç kemi jetuar më parë, por historia nuk do ta lejojë këtë.

Thenie, Thenie per historine, Xhon Kenedi, 

Një thënie për baticën nga Xhon Kenedi

Një thënie për baticën nga Xhon Kenedi

Batica në rritje ngrit të gjitha anijet. 
Xhon Kenedi, Thenie, Thenie per baticen
Një thënie për baticën nga Xhon Kenedi

Batica në rritje ngrit të gjitha anijet. 
Xhon Kenedi, Thenie, Thenie per baticen

Një thënie për udhëtimin nga Xhon Kenedi

Një thënie për udhëtimin nga Xhon Kenedi

Udhëtimi njëmijë milje fillon me një hap. 

Thenie,Thenie per udhetimin, Xhon Kenedi, 
Një thënie për udhëtimin nga Xhon Kenedi

Udhëtimi njëmijë milje fillon me një hap. 

Thenie,Thenie per udhetimin, Xhon Kenedi, 

Një thënie për krizën nga Xhon Kenedi

Një thënie për krizën nga Xhon Kenedi
 

Krizat e mëdha prodhojnë njerëz të mëdhenj dhe punë me kurajë.

Thenie, Xhon Kenedi,Thenie per krizen
Një thënie për krizën nga Xhon Kenedi
 

Krizat e mëdha prodhojnë njerëz të mëdhenj dhe punë me kurajë.

Thenie, Xhon Kenedi,Thenie per krizen

Një thënie për politikën nga Xhon Kenedi


Një thënie për politikën nga Xhon Kenedi 

Politika vendore vetëm mund të na mund; politika e jashtme mund të na mbysë.

Thenie, Thenie per politiken, Xhon Kenedi, 

Një thënie për politikën nga Xhon Kenedi 

Politika vendore vetëm mund të na mund; politika e jashtme mund të na mbysë.

Thenie, Thenie per politiken, Xhon Kenedi, 

Cili ishte presidenti i 35 i SHBA-ve ?

Cili ishte presidenti i 35 i SHBA-ve ?
 

Xhon Kenedi (John F. Kenedy) ishte presidenti i 35të i SHBA-ve
Cili ishte presidenti i 35 i SHBA-ve ?
 

Xhon Kenedi (John F. Kenedy) ishte presidenti i 35të i SHBA-ve

Kur u vra Xhon Kenedi ?

Kur u vra Xhon Kenedi ?

Xhon Kenedi (John F. Kenedy) u vra përmes një atentati më 22 Nëntor të vitit 1963.

ne cilin vit u vra Xhon Kenedi
Kur u vra Xhon Kenedi ?

Xhon Kenedi (John F. Kenedy) u vra përmes një atentati më 22 Nëntor të vitit 1963.

ne cilin vit u vra Xhon Kenedi

Një thënie për talentin nga Xhon Kenedi

Një thënie për talentin nga Xhon Kenedi  

Të gjithë ne nuk kemi talent të njëjtë, por të gjithë ne duhet të kemi shans të njëjtë të zhvillojmë talentin tonë.

Thenie per talentin, Thenie, Xhon Kenedi, 
Një thënie për talentin nga Xhon Kenedi  

Të gjithë ne nuk kemi talent të njëjtë, por të gjithë ne duhet të kemi shans të njëjtë të zhvillojmë talentin tonë.

Thenie per talentin, Thenie, Xhon Kenedi, 

Një thënie për përpjekjet dhe guximin nga Xhon Kenedi

Një thënie për përpjekjet dhe guximin nga Xhon Kenedi  

Përpjekjet dhe guximi nuk mjaftojnë pa shkak dhe drejtim.

Xhon Kenedi, Thenie per perpjekjet, Thenie per guximin, 
Një thënie për përpjekjet dhe guximin nga Xhon Kenedi  

Përpjekjet dhe guximi nuk mjaftojnë pa shkak dhe drejtim.

Xhon Kenedi, Thenie per perpjekjet, Thenie per guximin, 

Një thënie për jetën dhe lutjen nga Xhon Kenedi

Një thënie për jetën dhe lutjen nga Xhon Kenedi  

Mos u lut për jetë të lehtë. Lutu të jesh njeri i fortë.

Thenie, Thenie per jeten, Xhon Kenedi, Thenie per lutjen
Një thënie për jetën dhe lutjen nga Xhon Kenedi  

Mos u lut për jetë të lehtë. Lutu të jesh njeri i fortë.

Thenie, Thenie per jeten, Xhon Kenedi, Thenie per lutjen

Një thënie për ndryshimin nga Xhon Kenedi

Ndryshimi është ligj i jetës. Dhe ata të cilët shikojnë vetëm të kaluarën dhe të tashmen kanë gjasa të e humbasin të ardhmen.
Ndryshimi është ligj i jetës. Dhe ata të cilët shikojnë vetëm të kaluarën dhe të tashmen kanë gjasa të e humbasin të ardhmen.

Një thënie për kombin nga Xhon Kenedi

Një thënie për kombin nga Xhon Kenedi  

Kombi i cili frikohet të i lë njerëzit e vetë të shpalosin të vërtetën dhe të pa vërtetën në një treg të hapur është komb që frikohet nga njerëzit e vetë.

Thenie, Thenie per kombin,Kombi, Xhon Kenedi, 
Një thënie për kombin nga Xhon Kenedi  

Kombi i cili frikohet të i lë njerëzit e vetë të shpalosin të vërtetën dhe të pa vërtetën në një treg të hapur është komb që frikohet nga njerëzit e vetë.

Thenie, Thenie per kombin,Kombi, Xhon Kenedi, 

Një thënie për fëmijën dhe edukatën nga Xhon Kenedi

Një thënie për fëmijën dhe edukatën nga Xhon Kenedi  

Fëmija i keq edukuar është fëmijë i humbur.
Një thënie për fëmijën dhe edukatën nga Xhon Kenedi  

Fëmija i keq edukuar është fëmijë i humbur.

Namazi

Syzat