Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Magma. Show all posts
Showing posts with label Magma. Show all posts

Çka është vullkani, tërmeti dhe magma ?

 Çka është vullkani, tërmeti dhe magma ?

 

Çka është vullkani ?

Vullkani është grykë e madhe nga e cila dalin prej thellësisë së Tokës gazra të nxehta, tymra e llavë.

Çka është tërmeti ?

Tërmeti është lekundje e fuqishme e një pjese të kores së Tokës.

Çka është magma ?

Magma është lëndë e zjarrtë që del gjatë shpërthimeve të vullkaneve.

cka eshte vullkani, cfare eshte vullkani, ceshte vulkani, qka eshte vullkani, vullkani shqip, cka quajme vullkan, cka eshte termeti, ceshte termeti, cfare eshte termeti, termeti shqip, termet shqip, cka eshte magma, cfare eshte magma, magma shqip, c'eshte magma, cka quajme magme, magma ne gjuhen shqipe

 Çka është vullkani, tërmeti dhe magma ?

 

Çka është vullkani ?

Vullkani është grykë e madhe nga e cila dalin prej thellësisë së Tokës gazra të nxehta, tymra e llavë.

Çka është tërmeti ?

Tërmeti është lekundje e fuqishme e një pjese të kores së Tokës.

Çka është magma ?

Magma është lëndë e zjarrtë që del gjatë shpërthimeve të vullkaneve.

cka eshte vullkani, cfare eshte vullkani, ceshte vulkani, qka eshte vullkani, vullkani shqip, cka quajme vullkan, cka eshte termeti, ceshte termeti, cfare eshte termeti, termeti shqip, termet shqip, cka eshte magma, cfare eshte magma, magma shqip, c'eshte magma, cka quajme magme, magma ne gjuhen shqipe

Namazi

Syzat