Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Ndajshtimi

Çka është ndajshtimi ?

Çka është ndajshtimi ? Ndajshtimi është një lloj përcaktori i emrit .  Ndajshtimi , zakonisht, është një grup emëror ose një emër  që shënon të njëjtën qenie ose të njëjtin send që shënon edhe emri që plotëson.  Ndajshtimi mund të jetë i  paveçuar dhe i veçuar. cka eshte ndajshtimi,cfare eshte ndajshtimi, cka eshte fjala ndajshtim,ndajshtimi kuptim, qka eshte fjala ndajshtim, qka kuptojm me ndajshtimi, ceshte ndajshtimi, ndajshtimi gjuhe shqipe, ndajshtimi gramatike gjuhe shqipe, qka kuptojme me ndajshtim, ndajshtimi shqip, ndajshtim, qka quajme ndajshtim, qfare quajme ndajshtim  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more