Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2019

“Charlie Says (2018) HD” plus 2 more Filmaon.com

“Charlie Says (2018) HD” plus 2 more Filmaon.comCharlie Says (2018) HDThe Poison Rose (2019) HDOutlaws Don’t Get Funerals (2019) HDCharlie Says (2018) HDPosted: 31 May 2019 04:23 AM PDTCharlie Says (2018) HDFilmaon.ccNjë vajzë e re u dënuan me vdekje në rastin e famëkeq të vrasjes Manson, por kur u hoq dënimi me vdekje, dënimi i saj u bë burgim i përjetshëm. Një student i ri i diplomuar u dërgua për të mësuar atë – dhe përmes saj ne dëshmojmë transformimet e saj ndërsa përballen me realitetin e krimeve të tyre të tmerrshme.The post Charlie Says (2018) HD appeared first on Filmaon.cc. The Poison Rose (2019) HDPosted: 31 May 2019 01:48 AM PDTThe Poison Rose (2019) HDFilmaon.ccNjë hetues privat kthehet në vendlindjen e tij për të zgjidhur një mister në një spital privat. Aty, ai përballet me fantazmat e të shkuarës dhe zbulon të fshehta që ndryshojnë të ardhmen e tij dhe të shumë banorëve të qytetit…The post The Poison Rose (2019) HD appeared first on Filmaon.cc. Outlaws Don’t Get Funerals…

Bota Sot: “Serbia dhe Bosnja pritet t? i kund?rvihen taks?s 100%” plus 24 more

“DeepMind Can Now Beat Us at Multiplayer Games, Too” plus 8 more NYT > Technology

“Shenjat që tregojnë se ju jeni biznesmen “i lindur”” plus 9 more Ekonomia Online

Shqiptarëve u duhet një Kanun Telegrafi Opinione

Shqiptarëve u duhet një Kanun Telegrafi Opinione Shqiptarëve u duhet një KanunPosted: 31 May 2019 02:32 AM PDTShqiptarët kanë pasur kanune të rëndësishme, në veri e në jug, në treva të ndryshme që mbanin emra të shquar, si: Kanuni i Maleve, i Lekë Dukagjinit, i Skënderbeut, i Papa Zhulit të Labërisë etj., por duke qenë se ata i përkasin historisë, për disa njerëz "modernë" ky titull shkrimi mund të ngjajë provokues, për faktin se vendi ynë ka njëqind vjet që qeveriset me Kushtetutë. Mirëpo, ka një arsye pse e sjellim në vëmendje Kanunin sot. Nëse Kushtetuta është ligji themeltar i shtetit, Kanuni, para se ligj dokesor, ishte kod moral, thënë ndryshe, "ligji themeltar" jo i shtetit, por i shoqërisë dhe drejtpërsëdrejti i njeriut. Ai ishte institucion vetëveprues, pa pasur parti, qeveri, hipoteka, polici, gjykata që të merreshin me zbatimin e tij. Edhe pse i pashkruar në letër, Kanuni shqiptohej përditë në zonën e tij, nga i madh e i vogël, kurse Kushtetuta përmendet…

“85.4GB Database Exposes Hotels' Internal Security Information” plus 8 BleepingComputer.com

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more