Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Kamera

Çka është kuadri filmik

Çka është kuadri filmik Kuadri filmik është pjesë e filmit e incizuar me një hap të pandërprerë (me një veprim të pandërprerë) të kamerës.  Filmat pa zë inçizoheshin me kuadro të shkurtra, kurse filmat bashkëkohorë me kuadro më të gjatë. cka eshte kuadri filmik,cfare eshte kuadri filmik, filmi dhe kuadri filmik, ceshte kuadri filmi, kuadri, c'eshte kuadri filmik,çeshte kuadri filmik

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more