Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është kuadri filmik

Çka është kuadri filmik

Kuadri filmik është pjesë e filmit e incizuar me një hap të pandërprerë (me një veprim të pandërprerë) të kamerës. 

Filmat pa zë inçizoheshin me kuadro të shkurtra, kurse filmat bashkëkohorë me kuadro më të gjatë.

cka eshte kuadri filmik,cfare eshte kuadri filmik, filmi dhe kuadri filmik, ceshte kuadri filmi, kuadri, c'eshte kuadri filmik,çeshte kuadri filmik
Çka është kuadri filmik

Kuadri filmik është pjesë e filmit e incizuar me një hap të pandërprerë (me një veprim të pandërprerë) të kamerës. 

Filmat pa zë inçizoheshin me kuadro të shkurtra, kurse filmat bashkëkohorë me kuadro më të gjatë.

cka eshte kuadri filmik,cfare eshte kuadri filmik, filmi dhe kuadri filmik, ceshte kuadri filmi, kuadri, c'eshte kuadri filmik,çeshte kuadri filmik
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat