Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Magjia e zeze. Show all posts
Showing posts with label Magjia e zeze. Show all posts

Simptomet e magjise se zeze


1. Ndjenja qe jeni i shëmtuar
2. Kur ju i krehni flokët, ju humbni shumë flokë.
3. Dhimbja në shpatulla, mbrapa shpindes se poshtme dhe barku i fryrë
4. Plagë trupore
5. Kur dilni jashtë shtepise ndjeheni të relaksuar kur jeni brenda ndjehen të merzitur apo irituar
6. E urreni gruan ose burrin
7. Kur largoheni nga njëri-tjetri ju mungon njëri-tjetri, kur jeni së bashku nuk pëlqeni njëri-tjetrin.
8. Dyshim për njëri-tjetrin
9. Ju nuk e çmoni ndonjë gjë që bën burri ose gruaja.

1. Ndjenja qe jeni i shëmtuar
2. Kur ju i krehni flokët, ju humbni shumë flokë.
3. Dhimbja në shpatulla, mbrapa shpindes se poshtme dhe barku i fryrë
4. Plagë trupore
5. Kur dilni jashtë shtepise ndjeheni të relaksuar kur jeni brenda ndjehen të merzitur apo irituar
6. E urreni gruan ose burrin
7. Kur largoheni nga njëri-tjetri ju mungon njëri-tjetri, kur jeni së bashku nuk pëlqeni njëri-tjetrin.
8. Dyshim për njëri-tjetrin
9. Ju nuk e çmoni ndonjë gjë që bën burri ose gruaja.

Namazi

Syzat