Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Retorika

Çka është retorika ?

Çka është retorika ?

1. Retorika është dija që shtjellon rregullat e parimet për të folur bukur e në mënyrë bindëse dhe për të ndikuar te njerëzit me anë të fjalës; thjeshtëria e gojëtarisë. Rregullat (parimet) e retorikës. Libri i retorikës. Studimi i retorikës.

2. fig. keq. Retorizëm. Flet (shkruan) pa retorikë. Ka shumë retorikë.

qka eshte Retorika ,Cka eshte Retorika ,ceshte Retorika,cfare eshte Retorika ,qeshte Retorika ,definicioni Retorika, perkufizimi Retorika,shpjegimi Retorika,qka kuptojm me Retorikë, qka nenkuptojm me Retorikë ,nenkuptimi Retorika ,kuptimi i fjales Retorikë

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more