Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Napoleon Hill

Një vit drejt pasurimit - Napoleon Hill

Zgjohu dhe tako anën tënde pozitive. Përse disa kanë sukses dhe të tjerët dështojnë. Disiplinoje veten për të arritur sukses. Merr punën që do. Lëri të tjerët të të ndihmojnë të arrish sukses. Mposhte frikën për të arritur synimin tënd. Merr ngritje në detyrë. Jeto jetën tënde. Këto janë disa prej 52 parimeve të arta drejt suksesit, me të cilat ju prezanton Napoleon Hill në këtë libër të mrekullueshëm. E organizuar në mësime të përjavshme, kjo vepër jashtëzakonisht motivuese dhe filozofike, ju ofron njohuri të reja dhe frymëzim të pashtershëm për ta plotësuar jetën tuaj në mënyrat më të fuqishme të mundshme.

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more