Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ezani. Show all posts
Showing posts with label Ezani. Show all posts

Ç’farë duhet të bëjmë kur e dëgjojmë ezanin?

Ç’farë duhet të bëjmë kur e dëgjojmë ezanin?

Na rrëfen Ebu Seid el-Hudriu, radijallahu anhu, se Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, ka thënë:
“Kur të dëgjoni ezanin thoni sikur se thotë myezini”.
Buhariu dhe Muslimi

Burimi:Bekir Halimi
Ç’farë duhet të bëjmë kur e dëgjojmë ezanin?

Na rrëfen Ebu Seid el-Hudriu, radijallahu anhu, se Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, ka thënë:
“Kur të dëgjoni ezanin thoni sikur se thotë myezini”.
Buhariu dhe Muslimi

Burimi:Bekir Halimi

Emrat që e konsideruan Ezanin zhurmë!

Emrat që e konsideruan Ezanin zhurmë!

Pra nëse votoni në zgjedhjet e ardhshme ndëshkoni këtë veprim të tyre me votën tuaj.
Emrat që e konsideruan Ezanin zhurmë!

Pra nëse votoni në zgjedhjet e ardhshme ndëshkoni këtë veprim të tyre me votën tuaj.

Ezani bazik

Ezani Bazik
 Es-Selam Alejkum - Paqja qoftë mbi ju

Ky program ndihmon vëllezërit musliman që të kryejnë namazin kudo në botë.Në hapjen e parë të programit ju zgjedhni lokacionin, pastaj më poshtë zgjedhni listën e qyteteve dhe vendeve.Nga aty Ezani bazik punon në prapavijë, automatikisht thërret të faleni në kohën e caktuar çdo ditë.

Ju mund të zgjidhni ezanin nga Meka, Medina apo Al-Aksa.Ezani mbështet mënyrën standarde dhe Hanefi dhe lloje tjera të mënyrave për të llogaritur lindjen e diellit dhe perendimin e diellit.Dritarja e shfaqur në ekran është mjeshtërisht e përcaktuar që të ju tregojë gjerësinë dhe gjatësinë gjeografike dhe posedon edhe një busull që të ju orientoj në drejtim të Mekës.  

Gjithashtu për çdo startim të kompjuterit lëshohet zëri BISMILLAHIR RAHMANIR RAHIpra kompjuteri fillon me bismilah.
 Mos na harroni në lutjet tua.

Es-Selamu Alejkum - Paqja qoftë mbi ju

Per ta shkarkuar programin kliko KetuProgram per ezanin, ezani bazik, ezani per pc, shkarko ezanin per pc, ezan i bukur, meso ezanin, shkarkoje ezanin ne pc, programe islame, programe islamike
Ezani Bazik
 Es-Selam Alejkum - Paqja qoftë mbi ju

Ky program ndihmon vëllezërit musliman që të kryejnë namazin kudo në botë.Në hapjen e parë të programit ju zgjedhni lokacionin, pastaj më poshtë zgjedhni listën e qyteteve dhe vendeve.Nga aty Ezani bazik punon në prapavijë, automatikisht thërret të faleni në kohën e caktuar çdo ditë.

Ju mund të zgjidhni ezanin nga Meka, Medina apo Al-Aksa.Ezani mbështet mënyrën standarde dhe Hanefi dhe lloje tjera të mënyrave për të llogaritur lindjen e diellit dhe perendimin e diellit.Dritarja e shfaqur në ekran është mjeshtërisht e përcaktuar që të ju tregojë gjerësinë dhe gjatësinë gjeografike dhe posedon edhe një busull që të ju orientoj në drejtim të Mekës.  

Gjithashtu për çdo startim të kompjuterit lëshohet zëri BISMILLAHIR RAHMANIR RAHIpra kompjuteri fillon me bismilah.
 Mos na harroni në lutjet tua.

Es-Selamu Alejkum - Paqja qoftë mbi ju

Per ta shkarkuar programin kliko KetuProgram per ezanin, ezani bazik, ezani per pc, shkarko ezanin per pc, ezan i bukur, meso ezanin, shkarkoje ezanin ne pc, programe islame, programe islamike

Namazi

Syzat