Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Vehbi Kikaj

Vehbi Kikaj - Biografia dhe veprat

Vehbi Kikaj është poet e prozator i letërsisë sonë për fëmijë. Vehbi Kikaj lindi në Lupç të Poshtëm të Podujevës në vitin 1942. Vehbi Kikaj ka shkruar libra me vjersha si: ''Gurrat'', ''Zogu i argjendtë'', ''Shtëpia ime ka sy''. Ka shkruar romanin: ''Sarajet e bardha''. Ka drejtuar revistën për fëmijë ''Pioneri''. Vehbi Kikaj vdiq në vitin 1986. Pas vdekjes, në kuadër të kompletit të veprave të tij, iu botua libri me vjersha ''Ecjen e mësoi prej lumit''. vebi kikaj biografia,jeta,vepra,vehbi kikaj biografia

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more