Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Ajri. Show all posts
Showing posts with label Ajri. Show all posts

Çka është trysnia atmosferike?

Çka është trysnia atmosferike?

Trysnia atmosferike është forca që ushtron ajri mbi sipërfaqen e trupit.

Fiziologjia, fiziologjia e njeriut,fiziologji te dhena,pytje, pergjigje, fiziologjia mjekesore test,teste, fiziologji,mjekesore,
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,trysnia atmosferike,shtypja atmosferike,presioni atmosferike,

Çka është trysnia atmosferike?

Trysnia atmosferike është forca që ushtron ajri mbi sipërfaqen e trupit.

Fiziologjia, fiziologjia e njeriut,fiziologji te dhena,pytje, pergjigje, fiziologjia mjekesore test,teste, fiziologji,mjekesore,
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,trysnia atmosferike,shtypja atmosferike,presioni atmosferike,

Çka është intubimi ?

Intubimi është futja e gypit (tubit) në trake ose në laring për të siguruar lëvizjen e ajrit në mushkëri.

cka eshte intubimi,cfare eshte intubimi,intubimi shqip,qfare eshte intubimi,qka eshte intubimi,ceshte intubimi,Intubimi
Intubimi është futja e gypit (tubit) në trake ose në laring për të siguruar lëvizjen e ajrit në mushkëri.

cka eshte intubimi,cfare eshte intubimi,intubimi shqip,qfare eshte intubimi,qka eshte intubimi,ceshte intubimi,Intubimi

Ajri në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Ajri në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Kjo enderr tregon nje gjendje te vjeteruar te gjerave dhe parandjenja jo te mira te enderruesit.
 
Te perfytyrosh qe thith ajer te nxehte, sugjeron qe do te jeni i/e fluencuar nga nje person i lig qe ju mban te nenshtruar.
 
Te ndjesh ajrin e ftohte, tregon mosperputhje ne biznesin tuaj dhe ne mardheniet familjare.
 
Te ndjesh lageshtine e ajrit, nje mallkim i madh do te bjere mbi ju dhe do te permbys dhe mbjelle prespektiven tuaj.

ajri ne enderr, ajer ne enderr, ajri ne onderr, ondrra dhe ajri, endrra dhe ajri, komentimi shqip, endrrat dhe komentimi shqip, endrrat komentim
Ajri në ëndërr - (Komentimi i ëndrrave)

Kjo enderr tregon nje gjendje te vjeteruar te gjerave dhe parandjenja jo te mira te enderruesit.
 
Te perfytyrosh qe thith ajer te nxehte, sugjeron qe do te jeni i/e fluencuar nga nje person i lig qe ju mban te nenshtruar.
 
Te ndjesh ajrin e ftohte, tregon mosperputhje ne biznesin tuaj dhe ne mardheniet familjare.
 
Te ndjesh lageshtine e ajrit, nje mallkim i madh do te bjere mbi ju dhe do te permbys dhe mbjelle prespektiven tuaj.

ajri ne enderr, ajer ne enderr, ajri ne onderr, ondrra dhe ajri, endrra dhe ajri, komentimi shqip, endrrat dhe komentimi shqip, endrrat komentim

Namazi

Syzat