Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Teste

Testi i Semimaturës, Maturës dhe Provimi pranues

Këtu mund të gjeni teste apo kuize për  testin e semimaturës, Maturës dhe Provimi Pranues Kliko mbi titullin që ju intereson Gjuha dhe Letërsia Veprat letrare Kuizi Gjuha shqipe - Pjesa e parë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e parë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dytë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tretë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e katërt Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e pestë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e gjashtë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e shtatë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e tetë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e nëntë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dhjetë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e njëmbëdhjetë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e dymbëdhjetë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e trembëdhjetë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e katërmbëdhjetë Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e pesëmbëdhjetë   Gjuhë dhe letërsi - Pjesa e gjashtëmbëdhjetë   Biologjia Biologjia -pjesa e parë Biologjia - pjesa e dytë Biologjia - pjesa e tretë Biologjia - pjesa e katërt   Biologjia - pjesa e pestë   Biologjia - pjesa e gja

Test nga kimia (pytje dhe përgjigje)

Test nga kimia (pytje dhe përgjigje) Pytje dhe pergjigje do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni edhe ju vazhdimisht www.rapitful.blogspot.com Çka janë metalet dhe aliazhet ? Për çka përdoret më së tepërmi rrezatimi radioaktiv ? Për çka përdoren shufrat kontrolluese ? Për çka përdoret moderatori dhe kush përdoret si moderator Si ndahen reaktorët bërthamor dhe si ndodhet lënda djegëse në to ? Cilat janë pjesët përbërse të reaktorit ? Çfarë elementi është mangani ku ndodhet në organizmin e njeriut dhe si ndikon në organizëm? Si gjendet Mangani në natyrë dhe cilat janë xehet më të rëndësishme (shëno emrat dhe formulat)? Me çfarë veti karakterizohen elementet e bllokut (d)? Cilat emente quhen të bllokut (d), ku janë të vendosura në tabelën e sistemit periodik dhe si quhen ndryshe ? Për cka përdoren gazrat fisnike ? Cilat janë komponimet e (ksenonit) Xe me fluorin(F) dhe me oksigjenin (O) ? Cilat elemente nga gazrat fisnike formojnë komponime dhe me cilat elemente? Si quhen ele

Test nga Gjeografia

Çështë kontinenti Çfarë disipline është Demografia Çfarë është ekuatori  Çfarë klime ka Andora Çfarë klime ka Austria Çfarë klime ka Belgjika Çfarë klime ka Bjellorusia Çfare klime ka Shqiperia Çfare klime ka Suedia Çfare klime ka Turqia Çfarë pozite gjeografike ka Kosova   Çfarë relievi ka Andora Çfarë relievi ka Austria Çfarë relievi ka Belgjika Çfarë relievi ka Bjellorusia Çfare relievi ka Shqiperia Çfare Relievi ka Suedia Çfare relievi ka Turqia Cila është lidhshmëria e demografisë dhe ekonomisë Cila është maja më e lartë në botë Cila është maja më e lartë në Shqipëri Cila eshte maja me e larte ne Turqi Cila ishte pikepamja e Maltusit per popullsine Cilat janë 7 kontinentet e botës Cilat janë anët pozitive dhe negative të migrimeve  Cilat janë disa nga qytetet e lashta antike Cilat janë disiplinat e gjeografisë shoqërore dhe nëndisiplinat e saj Cilat janë fushat kryesore të Shqipërisë Cilat janë kontinentet e botës Cilat janë kontinentet e Tokës  

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more