Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Era

Çka është Cikloni ?

Cikloni është erë e fuqishme dhe e shpejtë, që formohet nga lëvizja e ajrit si  shtjellë rreth një qendre me shtypje me të ulët dhe që shoqërohet me kohë të keqe e me reshje të shumta qka eshte cikloni,cka eshte cikloni,ceshte cikloni,cfare eshte cikloni,qka quajme ciklon,qka jane ciklonet,cfare jane ciklonet,cka jane ciklonet,cikloni kuptimi

Çka është erozioni ?

Erozioni është gërryerje që pëson sipërfaqja e tokës nga veprimi i ujërave, i akullit ose i erës.  Pasojë e erozionit është dëmtimi i tokës së plleshme. Cka eshte erozioni,qka eshte erozioni,ceshte erozioni,cfare eshte erozioni,qeshte erozioni,çka eshte erozioni,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,erozioni,erozionet,erozion

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more