Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Metastaza

Cilat jane rrugët e metastazimit të tumoreve ?

Cilat jane rrugët e metastazimit të tumoreve ?

Rruget e metastazimit te tumoreve jane:

1.Metastazimi implantues në hapsirat trupore

2.Metastazimi me rrugë hematogjene

3.Metastazimi me rrugë limfogjene

si metastazon tumori,si shperndahet kanceri,kanceri shperndarja e tij,rruget e shperndarjes se kancerit,rruget e perhapjes se kanceri,kanceri dhe perhapja e tij

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more