Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane rrugët e metastazimit të tumoreve ?


Cilat jane rrugët e metastazimit të tumoreve ?

Rruget e metastazimit te tumoreve jane:

1.Metastazimi implantues në hapsirat trupore

2.Metastazimi me rrugë hematogjene

3.Metastazimi me rrugë limfogjene

si metastazon tumori,si shperndahet kanceri,kanceri shperndarja e tij,rruget e shperndarjes se kancerit,rruget e perhapjes se kanceri,kanceri dhe perhapja e tij

Cilat jane rrugët e metastazimit të tumoreve ?

Rruget e metastazimit te tumoreve jane:

1.Metastazimi implantues në hapsirat trupore

2.Metastazimi me rrugë hematogjene

3.Metastazimi me rrugë limfogjene

si metastazon tumori,si shperndahet kanceri,kanceri shperndarja e tij,rruget e shperndarjes se kancerit,rruget e perhapjes se kanceri,kanceri dhe perhapja e tij
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi