Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Parazitizmi

Çka është parazitizmi ?

Çka është parazitizmi ? Parazitizmi është formë e jetesës në kurriz dhe dëm të organizmit tjetër duke i sjellë organizmit dëme dhe paraqitjen e sëmundjeve të ndryshme. Mikroorganizmi apo organizmi qe jeton në këtë formë quhet parazit. cka eshte parazitizmi, cka eshte parazit, cka eshte eshte fjala parazit, qka eshte parazit, qka eshte parazitizmi, cka eshte paraziti, ceshte paraziti, c'eshte parazit, c'eshte parazitizmi, parazit shqip, paraziti shqip, parazitizmi shqip,terminologji shqip, terminologji mjekesore shqip

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more