Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Islamizmi

Çka është islamizmi apo feja islame ?

Çka është islamizmi apo feja islame ? Islamizmi – është fe që ka për profet të vetin Muhamedin a.s paqja dhe mëshira qoftë mbi të.  Sipas fesë islame nuk ka zot tjetër përveç Allahut, ndërsa Muhamedi a.s është profet i Allahut.  Çdo besimtar i fesë islame i ka obligimet e veta, siç janë: dëshmia (Shehadeti), falja e 5 vakteve të namazit çdo ditë, mbajtja e Ramazanit një muaj në vit, dhënia e lëmoshës për të varfrit, shkuarja një herë në jetë në Haxh  etj. ceshte islami, cfare eshte islami, cfare eshte islamizmi, cka eshte islamizmi, ceshte islamizmi, qka eshte islamizmi, qka eshte feja islame,

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more