Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Amilaza. Show all posts
Showing posts with label Amilaza. Show all posts

Çka është amilaza ?


Çka është amilaza ?

Amilaza është enzim që zbërthen amidonin deri në sheqer të thjeshtë.
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,amilaza,amilaza,amilaze,amilaza,cfare roli ka amilaza,cfare funksioni ka amilaza,amilaza rolet,cfare roli ka amilaza,funksioni i amilazes,amilaza dhe funksioni i saj.

 

Çka është amilaza ?

Amilaza është enzim që zbërthen amidonin deri në sheqer të thjeshtë.
Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,amilaza,amilaza,amilaze,amilaza,cfare roli ka amilaza,cfare funksioni ka amilaza,amilaza rolet,cfare roli ka amilaza,funksioni i amilazes,amilaza dhe funksioni i saj.

 

Namazi

Syzat