Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Top

Top 5 gënjeshtrat nga femrat

Top 5 gënjeshtrat nga femrat 1.Nuk mund të jetoj pa ty 2.Dua të jem me ty tërë ditën 3.Unë nuk jam si vajzat tjera që të mashtrojnë 4.Ti je djali i parë dhe i fundit në jetën time 5.Unë të dua ty

11 punët me të vërtetë të mjera

Top 15 rrjetet sociale apo shoqërore

Top 15 rrjetet sociale apo shoqërore  1. Facebook 2. Twitter 3. LinkedIn 4. Pinterest 5. MySpace 6. Google Plus+ 7. DeviantArt 8. LiveJournal 9. Tagged 10. Orkut 11. CafeMom 12. Ning 13. Meetup 14. myLife 15. Multiply rrjetet me te mira sociale,rrjetet shoqerore,rrjetet me te vizituar shoqerore,rrjete shoqerore,rrjete shoqerore,kush jane rrjetet me te vizituara shoqerore,faqet me te mira shoqerore

Top 15 makinat e kerkimit

Top 15 makinat e kerkimit 1. Google 2. Bing 3. Yahoo! Search 4. Ask 5. Aol Search 6. MyWebSearch 7. Blekko 8. Lycos 9. Dogpile 10. WebCrawler 11. Info 12. Infospace 13. Search 14. Excite 15. GoodSearch cilat jane makinat me te mira te kerkimit,search engines shqip,makina te kerkimit shqip

Top 10 shfletuesit e faqeve

Top 10 shfletuesit e faqeve 1. Google Chrome 2. Firefox 3. Internet Explorer 4. Opera 5. Safari 6. Maxthon 7. Rockmelt 8. SeaMonkey 9. Deepnet Explorer 10. Avant Browser Kush jane shfletuesit me te mire te faqeve,top dhjete shfletuesit e faqeve,shfletuesit me te mire te faqeve te internetit 

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more