Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Showing posts with label Komponimet Helate. Show all posts
Showing posts with label Komponimet Helate. Show all posts

Cilat komponime komplekse quhen helate dhe cilat jan më të përhapura në natyrë?

Cilat komponime komplekse quhen helate dhe cilat jan më të përhapura në natyrë?
 

Komponimet komplekse të cilat përmbajn ligande polidentate quhen komponime helate

Helatet janë të përhapura në natyrë dhe janë përbërës të organizmave shtazorë.

Helatet kanë rëndësi të jashtëzakonshme biologjike.
Cilat komponime komplekse quhen helate dhe cilat jan më të përhapura në natyrë?
 

Komponimet komplekse të cilat përmbajn ligande polidentate quhen komponime helate

Helatet janë të përhapura në natyrë dhe janë përbërës të organizmave shtazorë.

Helatet kanë rëndësi të jashtëzakonshme biologjike.

Namazi

Syzat