Skip to main content

Posts

Showing posts with the label Poezi per bletat

Poezi per Bleten shkruar nga Ersilja Çeli

Bleta Degë më degë, Lule më lule, Fluturojnë bletët, Duken si nure. Nektarin thithin Dhe nxitojnë, Që në koshere Mjaltin ta çojnë. Është i ëmbël, Me ngjyrë të artë, Për shëndetin, Me vlerë të lartë. S’ka si bleta punëtore, E palodhur, shembullore! Gjithë ditën ajo punon, Mjaltin ne na e dhuron. Bleta është si flori, Kosheret janë si mbretëri! poezi per bletet,poezi bleta,poezi per bleten,bleta poezi shqip,poezi per bletat

Postimet e fundit


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Show more