Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poezi per Bleten shkruar nga Ersilja Çeli

Bleta

Degë më degë,
Lule më lule,
Fluturojnë bletët,
Duken si nure.

Nektarin thithin
Dhe nxitojnë,
Që në koshere
Mjaltin ta çojnë.

Është i ëmbël,
Me ngjyrë të artë,
Për shëndetin,
Me vlerë të lartë.

S’ka si bleta punëtore,
E palodhur, shembullore!

Gjithë ditën ajo punon,
Mjaltin ne na e dhuron.

Bleta është si flori,
Kosheret janë si mbretëri!

poezi per bletet,poezi bleta,poezi per bleten,bleta poezi shqip,poezi per bletat
loading...
Bleta

Degë më degë,
Lule më lule,
Fluturojnë bletët,
Duken si nure.

Nektarin thithin
Dhe nxitojnë,
Që në koshere
Mjaltin ta çojnë.

Është i ëmbël,
Me ngjyrë të artë,
Për shëndetin,
Me vlerë të lartë.

S’ka si bleta punëtore,
E palodhur, shembullore!

Gjithë ditën ajo punon,
Mjaltin ne na e dhuron.

Bleta është si flori,
Kosheret janë si mbretëri!

poezi per bletet,poezi bleta,poezi per bleten,bleta poezi shqip,poezi per bletat
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat